Inspiratie

Hieronder vind je een overzicht van inspiratie in woord en klank.

“Thuis”

Zang en klank Deborah Campagna

Muzikant: Bobby Jacobs

 

Deze klanken zijn een diepe herinnering aan Thuis. Ons ware thuis, waar we vandaan komen. Het is muziek uit de bron. Ik vertaal de herinneringen, de frequenties en informatie  van de oorspronkelijke wereld en wie ik daadwerkelijk ben,  in klanken en woorden. Deze ontstaan op het moment dat ik mij diep afstem op mijn kern, als ik diep verbonden ben met mijzelf en het veld. Uit de mind in het hart, in mijn gevoel. Het is informatie uit een andere wereld dan onze huidige werkelijkheid. In elk woord en klank ligt er diepe informatie en die informatie breng ik  hier in het veld.

Niks is van te voren bedacht. Ook de opname is spontaan ontstaan vanuit een diepe herinnering aan en een samenwerking met thuis. Deze is in samenwerking met Bobby ontstaan en hij heeft later de muziek eronder gezet. Ook hij werkt en maakt muziek vanuit zijn kern, de Bron.

Laat je aanraken door de klanken en frequenties die er in elk stuk aanwezig zijn en

“Herinner je wie je daadwerkelijk bent”

Vanochtend kwam ik een foto tegen van het torusveld van de mens. Het is een......

Is een feestdag in Amerika en Canada die gevierd wordt. Dat is de dag dat......

The mountain between us ‘De verstoringen tussen mensen’ The mountain between us is de titel......