Terug naar je kern

Wat is je kern?

Dat is je diepere zelf, je wezen, diegene die je in essentie bent, je eigen unieke, pure en niet gekaderde zelf, je vrije hart.

In onze huidige bestaan zijn we vaak ver verwijderd geraakt van onze kern, ons oorspronkelijk wezen. We zijn verweven en geïdentificeerd met ons leven, persoonlijkheid, gebeurtenissen, achtergrond, opvoeding, gedachten en gevoelens, kaders, programma’s, systemen, overtuigingen, blokkades en zienswijzen.

 

Maar is dat echt wie we van oorsprong zijn?

 

Wie of wat bezielt ons lichaam?

 

Wat is bewustzijn?

 

Waar komen we vandaan?

 

Is er een diepere werkelijkheid die we met onze huidige bewustzijnsstaat niet meer of nog maar gedeeltelijk kunnen waarnemen?

 

Of zijn we gewoon vergeten wie we echt zijn?

 

Oorspronkelijke vrije, scheppende en allesomvattende wezens met een ongekend groots potentieel.

 

Waar is dat potentieel dan gebleven? Waarom hebben we geen of nauwelijks toegang tot onze kern, onze essentie? En hoe kunnen we weer in contact komen met ons dieper Zijn en ons oorspronkelijke potentieel weer aanboren?
Hiervoor is één totale herziening van onszelf, deze werkelijkheid en al onze kaders, programma’s, overtuigingen enz. nodig. Laag voor laag onszelf afpellen en vrijmaken van de verstoringen, vervormingen en sluiers in ons bewustzijn. Stap voor stap dieper in onszelf duiken en her-ontdekken wie we daadwerkelijk zijn. Ons wezen tot uitdrukking brengen binnen de huidige werkelijkheid, beweging brengen in ons eigen bestaan en beweging brengen in dit aardse hologram.
Hierdoor creëren we een verschuiving in ons en om ons heen aangezien alles energie is en onlosmakelijk verbonden is met elkaar. Verander de wereld, begin bij jezelf.

 

Inhoudelijk

 

In deze bijeenkomsten gaan we aan hand van diverse thema’s ons lichaamsbewustzijn versterken, onze eigen kaders, patronen, programma’s, zienswijzen en blokkades onderzoeken, het hoofd vrijmaken en de hartsverbinding versterken. Door bewust ermee aan de slag te gaan, komt er beweging in jezelf.
Met de aangereikte informatie en tools kan je in je dagelijkse leven aan de slag en de veranderingen direct implementeren in je leven. Je leert je van binnenuit te bekrachtigen en vrij te maken van oude patronen en zo van binnenuit je leven weer vorm te geven.

 

In de bijeenkomsten gaan we aan de slag met verschillende onderdelen:

 

 • Lichaamsbewustzijn: hoe maak ik meer contact met mijn lichaam. Hierbij komen lichte bewegingsoefeningen, adembewustzijn en ontspanningsoefeningen aan te pas.
 • Meditatie: in de lessen krijg je verschillende meditatietechnieken aangereikt die je helpen je geest te ontspannen en meer aanwezig te zijn in het lichaam.
 • Bewustzijn: door middel van verschillende thema’s van persoonlijke aard of wereldthema’s gaan we kijken naar onze eigen rol en zienswijze hieromtrent. We onderzoeken onze kaders, patronen, blokkades en programma’s en vergroten zo ons innerlijke bewustzijn.
 • Theorie: aanreiken van interessante thema’s en vernieuwende onderwerpen, zoals:
> Wie zijn wij?
> Wat is bewustzijn?
> Wat is energie en hoe werkt ons bewustzijn op energie?
> Kwantumfysica.
> De invloed van de huidige technologie op ons bewustzijn.
> Is er meer tussen hemel en aarde?
> Zijn er andere werelden, dimensies, universa?
> En nog vele andere boeiende thema’s die je kijk op de wereld en jezelf in een nieuw licht zullen zetten.
 • Zelfonderzoek: door middel van bewustzijn ga je op onderzoek in jezelf en kijk je naar je eigen programmaties, neem je deze waar vanuit neutraliteit, zonder oordeel en laat ze los. Hierdoor creëer je ruimte voor een nieuwe kijk en een nieuwe beweging in jezelf.
 • Bekrachtiging: hoe kan je jezelf bekrachtigen vanuit je hart, je essentie?
  Hierbij maken we gebruik van het uitgangspunt uit de kwantumfysica dat alles energie is en dat, waar menselijke waarneming aanwezig is, er beweging komt in het energetische informatieveld.
 • Lichtveldactivaties: deze bijeenkomsten begeleid ik met lichtveldactivaties die je in staat stellen om dieper in jezelf te kunnen duiken en beweging te brengen in verschillende energetische informatievelden. Hierbij stem ik mij af op mijn kern en breng middels klank en lichtfrequenties de energie in het veld in beweging. Ik fungeer als brug tussen jou en het veld. De klanken en trillingen die ik in beweging breng, resoneren in jouw bewustzijn waardoor je weer dieper in jezelf kunt zakken en toegang krijgt tot je kern. Vanuit de verbinding met je kern breng je beweging in je eigen thema’s.

   

Begeleiding

 

Als begeleider van deze samenkomsten creëer ik een open veld in verbinding met mijzelf en de groep. Vertrouwen, verbinding, veiligheid, openheid en gelijkwaardigheid zijn de pijlers waarop we deze bijeenkomsten laten ontstaan. In gelijkwaardigheid en openheid zal ik mijn ervaringen met jullie delen en is er ruimte voor jou om dat ook te doen.
Deze bijeenkomsten begeleid ik ook met energetische lichtveldactivaties die je in staat stellen om dieper in jezelf te kunnen duiken en beweging brengen in verschillende energetische informatievelden.

 

Aanbod

Trainingsdagen: Op verschillende momenten komen  we bij elkaar voor een trainingsavond of dag. 
Basistraining september 2020 Data: 22, 29 september, 6,13, 27 oktober, 3,10,17 november. Tijd: 19:15-21:45
>>Klik hier voor nieuwe data<<

 

Hartelijke groet

 

Deborah Campagna

 

Let op: Wanneer je jezelf wilt aanmelden voor het evenement, dan kom je eerst terecht op de pagina om af te rekenen en daarna word je doorgestuurd naar de pagina waar je jouw persoonlijke gegevens kunt doorgeven voor aanmelding van het evenement.

Meld je hier aan voor 1 van de evenementen