Terug naar je kern

Wat is je kern?

 

Dat is je diepere zelf, je wezen, diegene die je in essentie bent, je eigen unieke, pure en niet gekaderde zelf, je vrije hart.

 

In onze huidige bestaan zijn we vaak ver verwijderd geraakt van onze kern, ons oorspronkelijk wezen. We zijn verweven en geïdentificeerd met ons leven, persoonlijkheid, gebeurtenissen, achtergrond, opvoeding, gedachten en gevoelens, kaders, programma’s, systemen, overtuigingen, blokkades en zienswijzen.

 

Maar is dat echt wie we van oorsprong zijn?

 

Wie of wat bezielt ons lichaam?

 

Wat is bewustzijn?

 

Waar komen we vandaan?

 

Is er een diepere werkelijkheid die we met onze huidige bewustzijnsstaat niet meer of nog maar gedeeltelijk kunnen waarnemen?

 

Of zijn we gewoon vergeten wie we echt zijn?

 

Oorspronkelijke vrije, scheppende en allesomvattende wezens met een ongekend groots potentieel.

 

Waar is dat potentieel dan gebleven? Waarom hebben we geen of nauwelijks toegang tot onze kern, onze essentie? En hoe kunnen we weer in contact komen met ons dieper Zijn en ons oorspronkelijke potentieel weer aanboren?

 

Hiervoor is één totale herziening van onszelf, deze werkelijkheid en al onze kaders, programma’s, overtuigingen enz. nodig. Laag voor laag onszelf afpellen en vrijmaken van de verstoringen, vervormingen en sluiers in ons bewustzijn. Stap voor stap dieper in onszelf duiken en her-ontdekken wie we daadwerkelijk zijn. Ons wezen tot uitdrukking brengen binnen de huidige werkelijkheid, beweging brengen in ons eigen bestaan en beweging brengen in dit aardse hologram.

 

Hierdoor creëren we een verschuiving in ons en om ons heen aangezien alles energie is en onlosmakelijk verbonden is met elkaar. Verander de wereld, begin bij jezelf.

 

Binnenkort komen er weer Terug naar je kern samenkomstdagen.

 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten stuur mij dan een mail.

 

Hartelijke groet,

Deborah