Inspiratie

Op deze pagina wil ik informatie en inspiratie delen in de vorm van blogs, video of audio.

 

Nieuwsbrief juni/juli 2o22

 

 

Lieve allemaal

Na een lange periode van naar binnen keren en mijzelf nog dieper te hebben ontmanteld , opgeschoond en dieper heb teruggevonden, is het nu weer tijd om de volgende stappen in mijn werk hier op aarde te zetten. Dit is het begin van een aantal nieuwe bewegingen die zich de komende tijd nog dieper zullen uitkristalliseren en manifesteren. Hieronder deel ik alvast een deel van deze nieuwe bewegingen.

🌸😊🌻

Activiteiten de komende maand

  • Samenkomstdagen Kosmische portalen openen, communiceren met het veld, doorzet van informatie
  • Diepgaande opschoon-ontstoring en uitlijnsessies
  • Training ‘Terug in je kern’

Hieronder vind je alle inhoudelijke en praktische informatie

 

Samenkomstdagen

💎Kosmische portalen openen. 💎Communiceren met andere beschavingen. Doorzet van informatie.

 

Ik ga de komende tijd samenkomsten in kleine groepjes ( 4-6 mensen) organiseren waarbij we innerlijke kosmische portalen openen , communicatie met verschilleden beschavingen opstarten en informatie gaan ophalen van thuis.

Deze informatie gaan we opschrijven, tekenen, klanken of wat er nog meer mogelijk is. Zo komen de oorspronkelijke ontbrekende frequenties / informatie weer terug op aarde.

 

Hieronder vind je de inhoudelijke en praktische informatie en data.

 

We starten de dag met een gezamenlijk moment. We bouwen het veld in fases gezamenlijk op om in een geborgen en schoon veld te kunnen werken. Gesprek, deelmomenten , stiltes en bekrachtigingen wisselen elkaar organisch af. Stap voor stap keren we dieper naar binnen naar onze kern en gaan in diepe communicatie met onszelf en het veld om de organische trillingen uit het levensveld op te vangen en door te zetten.   Ons lichaam fungeert daarbij als kosmische antenne. In ons lichaam zijn er portalen/ poorten via welke wij kunnen reizen naar andere werelden maar ook informatie van thuis kunnen ontvangen en doorzetten. Via deze innerlijke kosmische portalen halen wij  informatie op van thuis.

 

Samenwerkende teams

Door de specifieke constellatie mensen bij elkaar tijdens de samenkomst is er ook een specifieke samenwerking van verschillende teams/allianties en dito specialisatie/werkgebied/thema waarmee we aan de slag gaan.  Deze informatie zal zich in de komende tijd nog dieper uitkristalliseren.

 

Data en tijden

Dinsdag 28 juni 10:00-16:00

Donderdag 30 juni: 10:00-16:00

Vrijdag 5 augustus 10:00-16:00

Kosten: 85€ inclusief schildersdoek, verf, papier en gebruik van andere materialen. Thee en iets lekkers.

Locatie: Rotterdam

Voel je dat je erbij wilt zijn, stuur mij dan een mail.

Aanmelden:

https://deborahcampagna.nl/contact/

 

 

Diepgaande opschoon/ ontstoring en uitlijnsessies

 

Loop je ergens in vast? Wil je beweging brengen in één of meerdere situaties/ thema’s in je leven? Voel je dat er velden/ energieën zijn die je blokkeren en dempen? Voel je dat het tijd is voor een nieuwe stap in je leven maar je weet nog niet hoe of je voelt dat er iets is wat je nog tegenhoudt? Heb je wellicht fysieke, mentale of emotionele klachten waar je dieper naar wilt kijken? Of wil je je wezen krachtiger door laten komen?

Dan zijn deze sessies misschien iets voor jou.

Ons aardse lichaamsbewustzijn, bestaande uit het fysieke lichaam, de mind en de persoonlijkheid is een complex netwerk van allemaal verschillende velden , ( neurologische )circuits, trillingen, programmeringen, coderingen. In dat netwerk lopen diverse verstoringen, vervormingen, parasitaire besmetting en bezetting die het contact met wie je daadwerkelijk bent verstoren. Het aardse lichaamsbewustzijn wordt vanuit de mind bestuurd en functioneert in een andere taal, andere frequentie, trilling, codes dan de oorspronkelijke taal, trilling van wie je wezenlijk bent. Tijdens deze sessies werken we gezamenlijk vanuit diepe verbinding met wie we daadwerkelijk zijn aan het ontstoren van het aardse lichaamsbewustzijn om zo de poorten naar wie je daadwerkelijk bent open te zetten en je oorspronkelijke codes, trillingen , gevoelsvelden, krachtvelden weer door te laten komen in je aardse lichaamsbewustzijn.  De parasitaire besmetting/ bezetting komt hiermee te vervallen waardoor je oorspronkelijke taal/ trilling, de informatie van wie jij ten diepste van binnen bent  weer door kan komen.

 

Vanuit mijn kern kijk ik mee in de door jouw aangedragen thema’s en zet ik diverse technieken/ tools vanuit mijn arcturiaanse oorsprong door middel van klank, aanraking, lichtcode taal en krachtige energetische transmissies in om beweging te krijgen in de opgeslagen en vastgelopen informatievelden. Hierdoor kan de levenskracht ‘The Force” weer vrij stromen.

 

Praktische informatie:

De sessies zijn op afspraak . Duur van de sessie +/- 2 uur.

Kosten: 90 €

 

De volgende data zijn nog mogelijk.

Donderdag 23 juni vanaf 10:00

Maandag 4 juli:

10:00-12:00 ( of later is ook mogelijk)

Dinsdag 5 juli zelfde tijden.

Vanaf Dinsdag 2 augustus weer volop mogelijkheden.

 

Aanmelden:

Wil je een afspraak maken? Stuur mij dan een mail.

https://deborahcampagna.nl/contact/

 

 

Trainingsdag “Terug in je kern “

in Rosmalen

Wie ben je? Waar kom je vandaan ? Waarom ben je hier?

Diep van binnen ligt de herinnering aan wie je daadwerkelijk bent. Door een ingrijpende gebeurtenis in het menselijke bewustzijn en de menselijke geschiedenis is de mens in een val van bewustzijn gekomen. Hierdoor is het bewustzijn uit elkaar geklapt, versplinterd geraakt en anders in elkaar gezet waardoor we ons anders zijn gaan ervaren, waardoor we een andere werkelijkheid zijn gaan ervaren en is de mens vergeten wie hij/ zij van oorsprong is.
Van oorsprong zijn we vrije scheppen onsterfelijke alles omvattende wezens met een ongekend groots potentieel. We zijn heelheidswezens

De herinneringen aan wie we daadwerkelijk zijn liggen in een ieder van ons opgeslagen. We dragen allemaal unieke codes, trillingen, informatie, de reden waarom we hier zijn, je kernboodschap, in ons.

Maar hoe kom je weer in contact met je wezenlijke Zelf en waarom je hier bent?

In deze interactieve samenkomst gaan we in op wie we van Oorsprong zijn en waarom we hier zijn. En hoe je de levende herinneringen van wie je ooit bent geweest weer terug kunt halen in het hier en nu. Hoe breng je al die delen van wie je bent weer bij elkaar? De tijd is Nu om terug te keren naar je kern, je bewustzijn te openen en te leven wat je ten diepste van binnen voelt.

Leef wie je ten diepste van binnen bent en laat los wie en wat je niet bent

Tijdens deze dag gaan we ook in op hoe je dit praktisch in je aardse leven kunt integreren.
Hoe beweeg je als oorspronkelijk mens met een oneindig bewustzijn in een aards lichaam in deze realiteit en met alle gebeurtenissen op aarde? Hoe breng je meer oorspronkelijkheid in je dagelijkse leven?

Deze samenkomst staat in het teken van gesprek, het delen van onze kennis, ervaringen en gevoelens, diepgaande stiltemomenten en krachtige oefeningen ‘bekrachtigingen’ gebaseerd op je eigen bewustzijn.
Deborah zal vanuit haar kern deze samenkomst begeleiden in woord, klank, kosmische klanktaal en diepgaande energetische transmissies.

Praktische informatie

Dag en tijd:
Zaterdag 25 juni 13:00-17:00

Locatie:

Hof van Hollantlaan 6
Rosmalen

Kosten:
45 Euro

Aanmelden:

https://deborahcampagna.nl/oorspronkelijk-zijn/

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwaken

 

 

We moeten het kunstmatige leven , de illusie loslaten om te ontwaken.

Alles wat we buiten ons loslaten brengt ons dichter bij onszelf , de bron.

Loslaten is sterven , sterven is loslaten

De dood is geen dood maar openen naar daadwerkelijk leven.

Leef het leven alsof je doodgaat. Laat los en kom tot leven.

Ontwaak

We zitten in een grootse tijd. De tijd van ontwaken. We hoeven alleen maar wakker te worden uit de diepe slaap , de hypnose waarin we verkeren.

Sta op en stap in jezelf.

Laat je niet meer misleiden en afleiden buiten jezelf door gebeurtenissen in je dagelijkse leven of gebeurtenissen die zich op het wereldtoneel afspelen. Geloof niet meer in de illusie maar wordt wakker.

🌸⭐🌸