Inspiratie

Op deze pagina wil ik informatie en inspiratie delen in de vorm van blogs, video of audio.

 


Nieuwsbrief 2023

           

 

Bewustzijnsshift

Van de oude naar de nieuwe wereld.

Van gekaderd bewustzijn naar verruimd bewustzijn

 

De grote ommezwaai is gaande. De shift naar een ruimere frequentie is er. Dat brengt veel verandering en beweging met zich mee, zowel intern als extern. Onze werkelijkheid staat op het punt drastisch te veranderen en dat brengt de nodige tumult, opschudding en soms verwarring met zich mee. De “oude” huidige wereld is aan het afbrokkelen. Het “nieuwe” is op komst.

En dat geeft ‘stuiptrekkingen’. Het is het loslaten van het oude wat piept en kraakt maar ook het doorkomen van nieuw leven. Net als de aarde die openbarst bij een vulkaanuitbarsting en alles wegblaast, verbrand en dat alles dood lijkt. Maar daarop ontstaat het nieuwe leven.

Deze tijd vraagt van ons om krachtig aanwezig te zijn in onszelf om deze verschuivingen goed te kunnen begeleiden. Het vraagt de nodige knowhow in de zin van Bewustzijn en Bewust Aanwezig Zijn in het hier en nu en goed gecentreerd te blijven.

We gaan naar een ander denken. Een hartsverbonden denken. Het oude denken, in hoe we de wereld en onszelf zien en wie je denkt te zijn,  moeten we loslaten.

En dat gaat niet zonder horten en stoten, weet ik uit ervaring 😉

 

Bewustzijns en bekrachtigingssamenkomsten

De komende tijd organiseer ik weer bewustzijns en bekrachtigingssamenkomsten waarbij we in gesprek gaan over deze veranderingen. Diverse thema’s komen aan bod:

  • “Wie ben je daadwerkelijk en waarom ben jij hier? Wat is jouw specifieke trilling en jouw taak.”?
  • De Bewustzijnsshift naar een ruimere frequentie en wat dit inhoudt en hoe jij het ervaart.
  • We bewegen naar een andere frequentie, en dat zal ook in onze fysieke vorm hier op aarde zichtbaar worden. De verandering van de oude naar de nieuwe wereld. Hoe dan?
  • Eerst moeten we ons losmaken van de vorm die we kennen.

Alles is energie, is frequentie , is trilling voordat het vorm wordt. Alles wat je ziet, denkt, voelt, aanraakt, kortom onze hele werkelijkheid is energie. Hoe kan je met je bewustzijn beweging brengen in de energie/ de bouwstenen van onze realiteit en daarmee dus ook beweging brengen in situaties in je eigen leven en hier op aarde?

Wij zijn de Creators.

  • Hoe haal je je eigen vermogens weer naar boven, vrij van wat er ooit in je geprogrammeerd is , het gekaderde denken? Hoe bevrijd je je van die programma’s?

 

Ook gaan we diverse oefeningen doen om onszelf op te schonen, te stabiliseren en te bekrachtigen. En gaan we

onze eigen, unieke vermogens weer aanspreken en inzetten in onszelf en daar waar nodig. Om het ‘nieuwe’ bewustzijn  in ons  en hier op aarde in te luiden.

Elke samenkomst staat in het teken van een specifiek thema.

 

Deze samenkomsten zijn een keer in de twee weken

 

Data dinsdagen: 21 feb, 7 maart,21 maart, 4 april, 18 april Tijd: 10:00-14:00

Data woensdagen: 22 feb, 1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april Tijd: 19:00-22:00

Locatie:
Rotterdam

Kosten:
160  Euro voor 5 samenkomsten ( gespreid betalen mogelijk)

 

Voel je dat je erbij wilt zijn?

Meld je dan hier aan:

Aanmelden Bewustzijnssamenkomst

 

 

Nulpuntbekrachtigingsdagen

 

 

Door de shift en alle bewegingen die deze met zich meebrengt is het des te belangrijker om je niet mee te laten trekken in alle bewegingen en eventuele onrust die er is maar dat we ons stabiliseren, centreren in het Nulpunt in onszelf.

 

Free your mind. Uit je hoofd in je hart.
Om het veld van rust, vrede, stilte, stabiliteit, kracht, liefde, vreugde en respect in onszelf en in de wereld te bekrachtigen.


Door jezelf op te schonen en vrij te maken van je innerlijke verstoringen en je af te stemmen op je kern, stem je direct af op het gouden levensveld en zet je die levenskracht door hier op aarde. Wij zijn de dragers van die levenskracht. Alleen wordt de stroom ervan geblokkeerd door allerlei afleidingen in je en buiten je, verstoringen, stress, gedachte, trauma’s etc. Dat is allemaal geblokkeerde levenskracht. Als we ons hier vrij van maken, ons er niet meer door laten leiden/lijden, dan komen we in een andere frequentie, een ruimer bewustzijn in onszelf terecht. Dan worden we een krachtcentrale van pure levenskracht. We zijn enorm krachtig. En deze levenskracht kan je gericht inzetten op plekken in jezelf of buiten je die in verstoring, disbalans en trauma verkeren. Daar waar jij je bewustzijn naar toe brengt, daar waar de levenskracht weer komt, komt er heling.
Door in je nulpunt te zijn, in je kern, stap je uit de dualiteit, uit de oorlog en wordt je een portaal voor de levenskracht en sta je in contact met het grote levensveld. Zo breng je een ander geluid, een andere trilling hier op aarde. Doe je dit alleen is het krachtig. Doe je het met een groep die in een coherente trilling komt, werkt het nog sterker.

Datum en tijd:

Woensdagavond 15 februari 19:00-22:00  ( 18 Euro)

 

Zaterdag 18 februari 13:00-17:00 ( 25 euro)

 

Locatie: Rotterdam

Wil je graag erbij zijn?

Meld je dan hier aan

Aanmelden

Vermeld bij aanmelding de datum van de dag dat je aanwezig wilt zijn.

 

Individuele sessies:

 

Heb je behoefte aan wat begeleiding op je pad in alle bewegingen die er zijn, dan kan je ook een afspraak maken voor een individuele sessie waarin ik met je mee ga kijken in de thema’s / situaties in jouw leven waar er beweging in mag komen.

Dit kunnen thema’s zijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Vanuit mijn kern kijk ik mee in de door jouw aangedragen thema’s en gebruik ik diverse tools zoals klank, aanraking, lichtcode taal en andere energetische transmissies, om beweging te krijgen in de opgeslagen en vastgelopen patronen.

 

Kosten voor de sessie zijn 95 Euro

Duur: 2-2,5 uur

 

Wil je een afspraak maken? Klik hier

Afspraak sessie

 

Hartelijke groet

Deborah Campagna

🌸