Inspiratie

Op deze pagina wil ik informatie en inspiratie delen in de vorm van blogs, video of audio.

 


Nieuwsbrief november 2022

 

Lieve allemaal

 

‘ Daar waar oude deuren sluiten,  openen nieuwe deuren.’

Na alle bewegingen van de afgelopen maanden opent zich stap voor stap het nieuwe.  

🌻

Hieronder vind je weer de agenda met alle activiteiten en lanceer ik mijn nieuw project.

 

Inhoud nieuwsbrief

Interactieve lezing

Samenkrachtdagen

Bewustzijnsavonden

Individuele sessies

Nieuw project

 

 

  • Lezing

 

Op zondag 6 november is er weer een interactieve lezing/samenkomst in Capelle a/d Ijssel ( bij Rotterdam).

Het is een vervolg/verdieping op deel 1 van een tijdje terug en is ook toegankelijk als je deel 1 hebt gemist of als je al vaker bent geweest.

 

Oorspronkelijk Menszijn- Terug in je oorspronkelijke kracht

 

Wie ben je? Waar kom je vandaan? Waarom ben je hier?

Van oorsprong zijn we vrije, onsterfelijke, scheppende wezens met een ongekend groots potentieel.

 

Hoe komt het dat we vergeten zijn wie we daadwerkelijk zijn? En hoe kom je weer in contact met wie je in wezen bent, je ware zelf en je oorspronkelijke vermogens?

 

De herinneringen aan wie je daadwerkelijk bent  liggen opgeslagen in jezelf.

Alleen is de ‘sluier der vergetelheid’ een soort van filters, eroverheen gekomen en zijn we ons gaan identificeren met iets wat we niet zijn, namelijk onze persoonlijkheid en alles wat ermee te maken heeft en van waaruit de persoonlijkheid en je huidige leven is gevormd. Echter liggen ook in je huidige bestaan, je lichaam, je geest , je leven, je bewustzijn, de herinneringen en de ‘ ingrediënten’ , jouw specifieke kerncodes, jouw informatie van wie je daadwerkelijk bent, opgeslagen. Alleen zijn deze herinneringen versleuteld, anders gecodeerd, vervormd, omgevormd in bij voorbeeld trauma en ze zijn zelfs helemaal weg gefilterd. Ze liggen opgeslagen in andere bewustzijnslagen, weg uit het zicht.  Maar je kunt weer toegang krijgen tot deze vermogens, je eigen krachtvelden. En de tijd is NU om dit in jezelf weer te openen, jezelf te ont-sleutelen.

 

In deze interactieve samenkomst gaan we in op wie we van Oorsprong zijn en waarom we hier zijn en hoe we de  levende herinneringen van wie we ooit zijn geweest weer terug kunnen halen in het hier en nu en waarom dit nodig is.

 

Een krachtig samenzijn waarbij we de kracht van ons wezenlijke Zelf gaan aanspreken en doorgang geven in onszelf hier op aarde. Het is nu de tijd om Aan te staan.

Terug in je oorspronkelijke kracht

 

In deze interactieve lezing is er ook ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en zullen er momenten van diepe stilte zijn waarin we de kracht in onszelf gaan aanspreken en doorzetten en doen we bekrachtigingsoefeningen.

 

Voor de praktische informatie en om aan te melden klik hier

Aanmelden Lezing

 

 

  • Bewustzijnsavonden

 

In lijn met de lezing komen er bewustzijnstrainings/samenkomsten en gaan we dieper in op diverse thema’s aangaande oorspronkelijk menselijk bewustzijn, wie de mens van oorsprong is,  het leven hier op aarde en deze matrix en hoe je meer in contact komt met je eigen vermogens,  de grote bewustzijnsshift en gaan we diverse persoonlijke, collectieve, wereldse en kosmische thema’s belichten, bespreken en waarnemen. Ook zullen we diverse oefeningen doen om onszelf op te schonen,  te stabiliseren en te bekrachtigen.

 

Deze samenkomsten zijn een keer in de twee weken op donderdagavond .

 

Praktische informatie

 

Data: 17 november

1, 15 december

Tijd: 19:00-22:00

Locatie:

Rotterdam

Kosten:

25 euro per keer

( Je kunt per keer aanmelden)

Aanmelden:

https://deborahcampagna.nl/contact/

 

 

  • Samenkrachtdagen

 

Oorspronkelijke frequenties terugbrengen in het veld

 

             

 

 

 

 

                     

 

 

 

In samenkracht oorspronkelijke ontbrekende frequenties doorgang geven hier op aarde. Iedereen vanuit zijn / haar unieke Zijn, en in verbinding met elkaar en onze allianties deze trillingen doorzetten.  Elke samenkomst zal in het teken staan van een thema. Dat thema of thema’s zal zich in de aanloop naar de samenkomst uitkristalliseren.

 

Voel je dat je hierbij aanwezig wilt zijn? Stuur mij dan een mail

https://deborahcampagna.nl/contact/

 

Praktische zaken:

Dag en tijd:

Zondag 13 november 13:00-17:00

Locatie :

Rotterdam

Bijdrage:

15 euro

 

 

Individuele Sessie

 

  •       opschoon-, ontstoring- en uitlijnsessie                                                                                                                                                                              Loop je ergens in vast? Wil je beweging brengen in één of meerdere situaties/ thema’s in je leven? Voel je dat er velden/ energieën zijn die je blokkeren en dempen? Voel je dat het tijd is voor een nieuwe stap in je leven maar je weet nog niet hoe of je voelt dat er iets is wat je nog tegenhoudt? Heb je wellicht fysieke, mentale of emotionele klachten waar je dieper naar wilt kijken? Of wil je je wezen krachtiger door laten komen?Dan zijn deze sessies misschien iets voor jou.In deze diepgaande één op één sessies ga ik samen met jouw kijken in wat er zich in jouw leven momenteel afspeelt, waar je in vastloopt en of waar je beweging in wilt brengen.

Voor meer inhoudelijke informatie of voor het maken van een afspraak klik hier
https://deborahcampagna.nl/individuele-sessies/

 

  • Nieuw Project

 

Van kleins af aan hou ik van fotograferen. Als kind ging ik al in de lente op stap met mijn cameraatje om de mooie bloemen te fotograferen. Toen was het resultaat niet wat ik in mijn gevoel en fantasie had en was ik steeds teleurgesteld maar ik liet mij niet ontmoedigen en heb mijn tools en camera’s in de loop der jaren verbeterd.😉

Afgelopen lente en zomer heb ik weer heeeel veeel foto’s gemaakt en ben heeel blij met het resultaat. Vorige week kwam  het idee om van een aantal foto’s aanzichtkaarten te maken en deze als setje aan te bieden. Ik ben direct met dit idee aan de slag gegaan. Et voilà , het resultaat.

Ik heb een setje van 6 kaarten met envelop die je kunt aanschaffen voor jezelf of als cadeau voor een ander. Elke foto is uniek en is met heel veel liefde en gevoel gemaakt. Hierdoor zit er ook in elke foto een andere trilling en informatie die verder rijkt dan alleen de schoonheid van het onderwerp.

Het setje kaarten kan ook aangevuld woorden met een mooie kristal als je dat wenst.

Heb je interesse in zo een setje. Stuur mij dan een mail.

Kosten voor een setje van 6 kaarten ( maat: 10 bij 15 cm)  zonder kristal excl verzendkosten: 12 euro.

Kosten setje van 6 kaarten met kristal is afhankelijk van het soort kristal.

Hieronder een klein voorproefje van drie van de kaarten.

 

                     

 

Dat was het weer voor nu

Hartelijke groet

Deborah

 

 

Nieuwsbrief september/oktober 2022

 

Laat je kracht weer volop stromen.

Wees als een rots in de branding, onverwoestbaar en sterk.  Als het water zo stromend zacht en krachtig ,zich een weg banend door het landschap. Ongeremd als een waterval die van de berg af stroomt.

En zo stralend als de zon  die de aarde verwarmt

 

       

 

 

Afgelopen week heb ik een bijzondere reis in mijn eentje in Oostenrijk gemaakt. Ik voelde heel sterk dat ik daar moest zijn en toevallig liggen in dat gebied allemaal krachtplaatsen, waar ik later achter kwam. Met de foto’s deel ik een beetje van deze energie met jullie.
Tijdens één van mijn wandelingen kwam ik langs deze gigantische waterval die midden door het dorp/stadje dendert. Het is heel indrukwekkend om erbij te staan en de kracht van de watermassa die ongeremd en oorverdovend 😉 het dal in dendert, te voelen.
Hier zeggen ze dat het water uit de hemel komt. Met de hemel wordt een bepaald gebied in de bergen bedoeld. Zie de foto’s. Ik ben daar ook geweest en de energie is daar heel krachtig en het is er paradijselijk mooi. Ik voel daar heel sterk de oorspronkelijke Terra Gaia trillingen doorkomen. Hier noemen ze dat de hemel en de het water komt  van die plek naar beneden en stroomt het dal in. Ergens op die weg naar beneden ontmoet het water een bekken waar  zeer helend thermaal water is. Op die plek stond vroeger een dolmen. Die nu gebroken is . Op een bord staat dat deze plek al in de oudheid bekend stond als krachtplaats waar hemel en aarde elkaar in het hart ontmoeten. Het water stroomde er  door 2 kamers net als het bloed door het hart pompt. En dat samenkomen van het water op deze plek, hemel en aarde die bij elkaar komen, wordt aangeduid als het heilige huwelijk, het Een woorden. De polariteiten , de dualiteit opheffend in jezelf. Terug naar je kern.
Het was zo mooi om op deze plek te staan en de kracht van het water te voelen, te zien, te horen, te ruiken en ik besefte mij nog dieper wat het betekend om Een te worden met jezelf. De dualiteit opheffend in jezelf en heel te worden. In Einklang , ( Duits voor Een klank, maar ook inklinken in je zelf) te komen want dan kan de levenskracht volop stromen net als dit water met al zijn kracht ongeremd door het dal stroomt. Ik besefte mij de kracht die we hebben op het moment dat we héél zijn. Hoe krachtig de levenskracht door kan komen op dat moment. En we zijn al héél, alleen zijn we dit vergeten en zijn we alle nonsens van deze gepolariseerde werkelijkheid gaan geloven. Maar als we die bril afzetten en onze blik weer richten op wie we daadwerkelijk zijn dan openen zich de deuren naar een grotere werkelijkheid en het grote levensveld, de levenskracht, lifeforce, The Force zelf. En zoals ze zo mooi in het Duits zeggen. ‘Dan kuennen wir Berge versetzen.’ Wat betekend: dan kunnen we bergen verplaatsen. Met andere woorden. We dragen een onmetelijke kracht in ons om het onmogelijke mogelijk te maken. En deze kracht moeten we weer aanboren in onszelf en daarmee ook de parasitaire besmetting/bezetting die door het menselijke bewustzijn loopt en voor verstoringen, vervormingen etc zorgt, te stoppen.

En te zijn wie we daadwerkelijk zijn.

De komende weken geef ik weer een aantal lezingen/samenkomsten waarin we deze kracht van wie we zijn, ons oorspronkelijk potentieel gaan aanspreken en inzetten.

 

Aanstaande zondag 25 september

 Interactieve lezing/samenkomst

‘Oorspronkelijk Menszijn- Terug naar je kern’.

Kom in je oorspronkelijke kracht.

Een lezing/ samenkomst waarin we dieper ingaan op wie de Mens van oorsprong is en waarom we vergeten zijn wie we daadwerkelijk zijn en hoe we onze onmetelijke kracht, ons potentieel weer openen hier op aarde. En waarom dat nodig is.

Het wordt een interactieve lezing/ samenkomst waarin we samen in gesprek gaan over deze thema’s. De lezing en gesprek wordt afgewisseld met diepe stiltemomenten en bekrachtigingen.

Kom je het veld mee bekrachtigen? Voel je dat je erbij aanwezig wilt zijn?  Meld je dan aan via de link.

✨Het is een krachtig samenzijn waarbij we de kracht van ons wezenlijke Zelf gaan aanspreken en doorgang geven in onszelf en op aarde ✨

Praktische info
Datum: zondag 25 september 2022

Tijd: 13:30-16:30
Locatie: Centrum Sensibel
Johan Jongkindrade 285c
2908 CC Capelle aan den IJssel
Kosten: 25 Euro

Voel je dat je erbij wilt zijn, meld je dan aan via:

https://deborahcampagna.nl/lezing-de-intergalactische-kosmische-mens-en-de-val-van-het-bewustzijn/

 

8 oktober

Samenkracht dag – Oorspronkelijke frequenties doorgang geven hier op aarde.

Op zaterdag 8 oktober van 13:00-17:00  komt er weer een samenkracht dag in Rotterdam waarin we oorspronkelijke frequenties doorgang geven in onszelf en  in het veld.

Meer informatie en details over deze dag volgen later.

Wil je er graag bij zijn. Stuur mij dan alvast een mail.

 

Krachtdag in Alkmaar

2 oktober

Interactieve lezingen, workshops & kwantum observatiesessies

Krachtdag! – Wakker bewust zijn

Ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is in deze samenkomsten schroom dan niet deze mail door te sturen.

Bedankt alvast 😊

Ik wens je een zonnige dag

Lieve groet

Deborah