Inspiratie

Op deze pagina wil ik informatie en inspiratie delen in de vorm van blogs, video of audio.

 


Nieuwsbrief september/oktober 2022

 

Laat je kracht weer volop stromen.

Wees als een rots in de branding, onverwoestbaar en sterk.  Als het water zo stromend zacht en krachtig ,zich een weg banend door het landschap. Ongeremd als een waterval die van de berg af stroomt.

En zo stralend als de zon  die de aarde verwarmt

 

       

 

 

Afgelopen week heb ik een bijzondere reis in mijn eentje in Oostenrijk gemaakt. Ik voelde heel sterk dat ik daar moest zijn en toevallig liggen in dat gebied allemaal krachtplaatsen, waar ik later achter kwam. Met de foto’s deel ik een beetje van deze energie met jullie.
Tijdens één van mijn wandelingen kwam ik langs deze gigantische waterval die midden door het dorp/stadje dendert. Het is heel indrukwekkend om erbij te staan en de kracht van de watermassa die ongeremd en oorverdovend 😉 het dal in dendert, te voelen.
Hier zeggen ze dat het water uit de hemel komt. Met de hemel wordt een bepaald gebied in de bergen bedoeld. Zie de foto’s. Ik ben daar ook geweest en de energie is daar heel krachtig en het is er paradijselijk mooi. Ik voel daar heel sterk de oorspronkelijke Terra Gaia trillingen doorkomen. Hier noemen ze dat de hemel en de het water komt  van die plek naar beneden en stroomt het dal in. Ergens op die weg naar beneden ontmoet het water een bekken waar  zeer helend thermaal water is. Op die plek stond vroeger een dolmen. Die nu gebroken is . Op een bord staat dat deze plek al in de oudheid bekend stond als krachtplaats waar hemel en aarde elkaar in het hart ontmoeten. Het water stroomde er  door 2 kamers net als het bloed door het hart pompt. En dat samenkomen van het water op deze plek, hemel en aarde die bij elkaar komen, wordt aangeduid als het heilige huwelijk, het Een woorden. De polariteiten , de dualiteit opheffend in jezelf. Terug naar je kern.
Het was zo mooi om op deze plek te staan en de kracht van het water te voelen, te zien, te horen, te ruiken en ik besefte mij nog dieper wat het betekend om Een te worden met jezelf. De dualiteit opheffend in jezelf en heel te worden. In Einklang , ( Duits voor Een klank, maar ook inklinken in je zelf) te komen want dan kan de levenskracht volop stromen net als dit water met al zijn kracht ongeremd door het dal stroomt. Ik besefte mij de kracht die we hebben op het moment dat we héél zijn. Hoe krachtig de levenskracht door kan komen op dat moment. En we zijn al héél, alleen zijn we dit vergeten en zijn we alle nonsens van deze gepolariseerde werkelijkheid gaan geloven. Maar als we die bril afzetten en onze blik weer richten op wie we daadwerkelijk zijn dan openen zich de deuren naar een grotere werkelijkheid en het grote levensveld, de levenskracht, lifeforce, The Force zelf. En zoals ze zo mooi in het Duits zeggen. ‘Dan kuennen wir Berge versetzen.’ Wat betekend: dan kunnen we bergen verplaatsen. Met andere woorden. We dragen een onmetelijke kracht in ons om het onmogelijke mogelijk te maken. En deze kracht moeten we weer aanboren in onszelf en daarmee ook de parasitaire besmetting/bezetting die door het menselijke bewustzijn loopt en voor verstoringen, vervormingen etc zorgt, te stoppen.

En te zijn wie we daadwerkelijk zijn.

De komende weken geef ik weer een aantal lezingen/samenkomsten waarin we deze kracht van wie we zijn, ons oorspronkelijk potentieel gaan aanspreken en inzetten.

 

Aanstaande zondag 25 september

 Interactieve lezing/samenkomst

‘Oorspronkelijk Menszijn- Terug naar je kern’.

Kom in je oorspronkelijke kracht.

Een lezing/ samenkomst waarin we dieper ingaan op wie de Mens van oorsprong is en waarom we vergeten zijn wie we daadwerkelijk zijn en hoe we onze onmetelijke kracht, ons potentieel weer openen hier op aarde. En waarom dat nodig is.

Het wordt een interactieve lezing/ samenkomst waarin we samen in gesprek gaan over deze thema’s. De lezing en gesprek wordt afgewisseld met diepe stiltemomenten en bekrachtigingen.

Kom je het veld mee bekrachtigen? Voel je dat je erbij aanwezig wilt zijn?  Meld je dan aan via de link.

✨Het is een krachtig samenzijn waarbij we de kracht van ons wezenlijke Zelf gaan aanspreken en doorgang geven in onszelf en op aarde ✨

Praktische info
Datum: zondag 25 september 2022

Tijd: 13:30-16:30
Locatie: Centrum Sensibel
Johan Jongkindrade 285c
2908 CC Capelle aan den IJssel
Kosten: 25 Euro

Voel je dat je erbij wilt zijn, meld je dan aan via:

https://deborahcampagna.nl/lezing-de-intergalactische-kosmische-mens-en-de-val-van-het-bewustzijn/

 

8 oktober

Samenkracht dag – Oorspronkelijke frequenties doorgang geven hier op aarde.

Op zaterdag 8 oktober van 13:00-17:00  komt er weer een samenkracht dag in Rotterdam waarin we oorspronkelijke frequenties doorgang geven in onszelf en  in het veld.

Meer informatie en details over deze dag volgen later.

Wil je er graag bij zijn. Stuur mij dan alvast een mail.

 

Krachtdag in Alkmaar

2 oktober

Interactieve lezingen, workshops & kwantum observatiesessies

Krachtdag! – Wakker bewust zijn

Ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is in deze samenkomsten schroom dan niet deze mail door te sturen.

Bedankt alvast 😊

Ik wens je een zonnige dag

Lieve groet

Deborah