Individuele Sessie

 

In contact met je eigen potentieel, je eigen goud.

In de individuele sessies begeleid ik je op je weg om weer in contact te komen met je ware potentieel, je innerlijk goud. En kijken we samen naar wat jouw potentieel, jouw ware kracht ondermijnt.

“Achter de façade van het geprogrammeerde Zelf ben je een onsterfelijk, scheppend, multidimensionaal Wezen”

Hoe komt het dat we vergeten zijn wie we daadwerkelijk zijn, en hoe kom je weer in contact met wie je van oorsprong bent?

Diepgaande opschoon-, ontstoring- en uitlijnsessies

Loop je ergens in vast? Wil je beweging brengen in één of meerdere situaties/ thema’s in je leven? Voel je dat er velden/ energieën zijn die je blokkeren en dempen? Voel je dat het tijd is voor een nieuwe stap in je leven maar je weet nog niet hoe of je voelt dat er iets is wat je nog tegenhoudt? Heb je wellicht fysieke, mentale of emotionele klachten waar je dieper naar wilt kijken? Of wil je je wezen krachtiger door laten komen?

Dan zijn deze sessies misschien iets voor jou.

Wij zijn Heelheidswezens.

Maar hoe komt het dat we dat niet meer ervaren, dat we dit zijn vergeten. En hoe komen we er weer mee in contact?

Deze sessie zijn erop gericht om dit contact met je kern te herstellen en weg te halen wat je belemmerd om bij Je Zelf te komen.

In ons lichaam en geest zitten verstoringen in de vorm van fysieke, mentale, emotionele klachten, parasitaire besmetting en bezetting door niet welwillende krachten met als resultaat pijn, trauma, gebrek aan verbinding, blokkades/dempingen, versnippering , gebrek aan focus en kracht enz. Allemaal velden en energieën die ons beletten dieper in contact te komen met ons wezenlijke Zelf en hetgeen waarvoor we hier zijn. We worden continu afgeleid van onze Essentie.

Maar dat is niet wie we daadwerkelijk zijn.

Er zijn twee primaire velden.

Oorspronkelijke wereld versus Matrix

Het ene veld is deze aardse realiteit, die opgebouwd is uit diverse lagen en frequenties, sommige zichtbaar en andere onzichtbaar voor ons. Maar deze realiteit zou je kunnen vergelijken met een film of een droom die heel echt lijkt maar eigenlijk niet echt is. Het is een slappe kopie van de echte wereld. En jij bent de hoofdrolspeler in jouw film en je bent geïdentificeerd geraakt met wie je denkt te zijn, want alles voelt zo echt. Maar eigenlijk is het niet waar. Veel mensen voelen van binnen dat iets niet klopt of dat hun leven niet meer past en gaan op zoek naar zichzelf.

Dan heb je een ander veld. De oorspronkelijke, daadwerkelijke wereld, waar je vandaan komt maar wat je vergeten bent doordat je in deze aardse werkelijkheid bent beland, al dan niet vrijwillig. En die wereld is een multidimensionale wereld met ontelbaar veel werelden, universa, dimensies, frequenties en dito Wezens, mensachtig en niet mensachtige wezen in alle kleuren en klanken. Het is zoooo grooots, dat kunnen we met onze Mind niet bevatten. Maar diep van binnen ligt de herinnering aan die wereld en aan wie we van Oorsprong zijn. Wij zijn Scheppers. En daar kan je ook weer contact mee krijgen en de sluiers, de filters, het net waar je in gevangen bent geraakt op het moment van aankoppelen aan de aardse realiteit, waardoor je vergeten bent wie je bent en waar je vandaan komt, weghalen. Jezelf bevrijden uit deze illusie of droom.

Jezelf weer Her-inneren wie je daadwerkelijk bent.

Tijdens deze sessies gaan we samen vanuit de verbinding met onze kern en in verbinding met het levensveld, de Lifeforce de verstoringen, dempingen, vervormingen opsporen en ontstoren.

 

Openen van innerlijke portalen

Oude patronen, programma’s, invoegingen/inserties komen aan het licht. Parasitaire besmettingen en bezettingen worden gedetecteerd en verwijderd. Je hele systeem, zowel je aardse lichaam alsook de diepere lagen voorbij ons aardse denken worden opgeschoond. Vervormingen worden omgevormd terug in de oorspronkelijke staat van zijn en kwijt geraakte delen van wie je daadwerkelijk bent, jouw oorspronkelijke trillingen, jouw unieke broncodes , weer teruggehaald en verbindingen hersteld. Alles wordt uitgelijnd. Hierdoor kunnen innerlijke portalen zich openen en kom je meer in contact met wie je in wezen bent en kan de levenskracht en het levensveld krachtig door je heen stromen en kan alles zich herstellen in een oorspronkelijke staat van Zijn. Diegene die je altijd al bent geweest en altijd zal zijn.

 

Begeleiding

Vanuit mijn kern kijk ik mee in de door jouw aangedragen thema’s en zet ik diverse technieken vanuit mijn arcturiaanse bewustzijn in. Door middel van klank, aanraking, lichtcode taal en krachtige energetische transmissies breng ik je in contact met je kern en komt er  beweging in de opgeslagen en vastgelopen informatievelden en patronen

 

Voordelen van een individuele sessie

  • Inzicht in je processen
  • Verdieping in bewustzijn
  • Neutraliseren van verstorende energieën
  • Heractiveren van je innerlijke krachtvelden
  • Opschonen van je energie
  • Verwijderen van parasitaire energievelden
  • Openen van innerlijke poorten
  • contact met je wezenlijke Zelf
  • Deze sessies hebben ook een directe impact op je leven omdat je meer uitgelijnd bent met je Kern. En dat brengt beweging. Alles wat niet meer past bij wie je daadwerkelijk bent zal verdwijnen. Maar dit gaat niet allemaal van zelf. Je zal zelf ook actief aan de slag gaan om deze innerlijke beweging op gang te zetten. De sessies zijn er om je een aanzet te geven, een impuls in energie, de blokkades los te trillen. En dan is het aan de persoon zelf om doorzet te geven aan zich zelf.

 

Hoe verloopt een consult?

Elk consult is anders omdat elk individu en elke situatie anders is. In ieder geval bestaat een consult uit diepgaande gesprekken over de situatie van de persoon. Tijdens het gesprek kijk ik gelijk mee in de energievelden en werk ik al via klank, woord/taal, lichtcodetaal en energietransmissies met mijn handen in het veld. Soms ligt de cliënt op een massagebank of zittend op een stoel. Daarnaast geef ik specifieke meditatie, waarneming en bekrachtigingstechnieken mee aan de persoon.

Een consult duurt gemiddeld 1,5/2,5 uur

 

Frequentie

 Dat verschilt per persoon. Soms heeft iemand na één consult al voldoende input om verder te kunnen en soms zijn er meerdere sessies nodig.

 

Kosten

95Euro

Voor meer informatie of het maken van een afspraak klik hier.