Individuele Sessies

Heb je behoefte om dieper in te gaan op één of meerdere thema’s uit je persoonlijke leven en heb je behoefte aan iemand die hierin helder, neutraal en krachtig mee kan kijken? Loop je ergens vast of heb je behoefte aan een ommezwaai in je leven? Dan zijn de individuele sessies wat voor jou.

 

In een 1 op 1 sessie gaan we samen kijken in wat zich momenteel afspeelt in jouw leven. Waar je in vastloopt, welke verstoringsvelden in jouw systeem aanwezig zijn die je steeds opnieuw parten spelen, je ontkrachten, je dempen. En hoe je van binnenuit verandering hierin kunt brengen, je bevrijd van deze verstoringsvelden  en jezelf kunt bekrachtigen.

 

Als begeleider luister ik aandachtig naar je verhaal en kijk ik mee in wat er op diepere lagen in de energie gebeurt.  Door onze gezamenlijke waarneming erop en het inzetten van krachtige energietransmissies vanuit mijn kern via klank, taal en energiewerk , komt de vastgezette energie weer in beweging en kan je van binnenuit in verbinding met wie je ten diepste bent, de verstoringen ontstoren.

 

Voordelen van een individuele sessie:

  • Inzicht in je processen
  • Verdieping in bewustzijn
  • Neutraliseren van verstorende energieën
  • Heractiveren van je innerlijke krachtvelden
  • Opschonen van je energie
  • Verwijderen van parasitaire energievelden
  • Individuele en persoonlijke aandacht
  • Praktische tools om toe te passen in je dagelijkse leven
  • Persoonlijke lichtveldactivatie

 

Hoe verloopt een consult?

 

Elk consult is anders omdat elk individu en elke situatie anders is. In ieder geval bestaat een consult uit diepgaande gesprekken over de situatie van de cliënt. Tijdens het gesprek kijk ik gelijk mee in de energievelden en werk ik al via klank, woord/taal, lichtcodetaal en energietransmissies met mijn handen in het veld. Soms ligt de cliënt op een massagebank of zittend op een stoel. Daarnaast geef ik specifieke meditatie, waarneming en bekrachtigingstechnieken mee aan de cliënt.

Een consult duurt gemiddeld 1,5/2 uur

 

Frequentie: Dat verschilt per persoon. Soms heeft iemand na één consult al voldoende input om verder te kunnen en soms zijn er meerdere sessies nodig.

 

Kosten: 90Euro

Voor meer informatie of het maken van een afspraak klik hier