Lezing

 

Oorspronkelijk Menszijn-Terug naar je kern 

Kom in je oorspronkelijke kracht

Ontwaken

We moeten het kunstmatige leven, de illusie loslaten om te ontwaken.

Word wakker en ervaar je eigen grootsheid

Wie zijn wij?
Waar komen we vandaan?
Waarom zijn wij hier op aarde?
Wat is het doel van ons bestaan?

Er is een tijd geweest dat wij in volledige vrijheid, harmonie, vrede, verbinding, kracht en liefde met onszelf en de natuur hebben geleefd. Dat de aarde een paradijs was, een plek waar alles een eigen expressie kende en toch in volledige verbinding en harmonie met elkaar verkeerde. Een tijd en een plek waar we volledig zijn wie we daadwerkelijk zijn en van binnenuit expressie geven aan het leven. Het leven zelf zijn in de breedste zin van het woord.

Maar wat is er gebeurd dat we deze verbinding kwijt zijn geraakt. Dat we in een wereld terecht zijn gekomen waarin we in afgescheidenheid verkeren. Afgescheiden van onszelf, de bron en verwijderd van elkaar. Een wereld waar oorlog heerst. Niet alleen de oorlog tussen landen en krijgsmachten, nee de alledaagse oorlog die we met onszelf en elkaar voeren. We moeten uiterst ons best doen om geen onvrede, onrust, oordeel, irritatie, meningsverschillen, nare gedachten en gevoelens te hebben. Elke dag opnieuw hebben we ermee te maken , elke seconde van de dag kan je deze innerlijke oorlog zien in hoe deze wereld en de mensen die erop leven functioneren. Echte verbinding is ver te zoeken. De echte diepe hartsverbinding. Er lopen continu verstoringen door ons heen.

Hoe komt dat? Waar komt dit allemaal vandaan? Is dat echt wie we zijn? Of is er iets anders aan de hand? Zou het kunnen zijn dat we in een wereld leven die niet de onze is? En dat we vergeten zijn wie we echt zijn?

Wie zou er niet voor kiezen als het mogelijk zou zijn om nu in een wereld te leven waarin er volledige , harmonie en verbinding heerst . Wie droomt er niet van een plek waar we allemaal gelijk zijn aan elkaar en kunnen zijn wie we echt zijn. Een wereld waarin we rust en vrijheid ervaren en het leven ten volste vanuit ons innerlijk potentieel leven.

Zou jij hiervoor kiezen als het kon?

Is het mogelijk om gezamenlijk deze wereld te creëren?

In ons ligt een diepe herinnering aan waar we van oorsprong vandaan komen. 

Hoe maak je daar weer contact mee? Hoe kan je je weer openen naar jezelf, je ware zelf?

Hoe breng je jezelf weer in het hier en nu en ga je doen wat je echt van binnen voelt? Hoe geef je weer expressie aan je eigen unieke zelf en breng je je eigen kernkwaliteiten weer tot leven hier op aarde?

Hoe kom je weer in contact met je eigen unieke zelf, vrij van de kaders van wat we persoonlijkheid noemen waarmee we ons volledig hebben geïdentificeerd?

Herinner je wie je bent en waar je voor staat.

Herzie en doorzie jezelf en alles wat ermee te maken heeft. Leg je maskers af, maak je vrij van je innerlijke oorlog. Wordt je bewust van de kaders, programma’s en andere verstoringen en vervormingen waaruit je wordt bestuurd.

Zie wie je bent en vooral zie wie en wat je niet bent maar denkt te zijn.

Dan keer je terug naar je zuivere bewustzijn en maak je de weg vrij om vanuit jouw vrije hart te Zijn.

 

 

 

Interactieve lezing

Oorspronkelijk Mens-Zijn

De Bewustzijnsshift van gekaderd denken naar verruimd bewustzijn.

De shift van de oude naar de nieuwe wereld en de veranderingen die dat met zich meebrengt

Een lezing over wie we van oorsprong zijn, waarom we dit vergeten zijn, de val van het bewustzijn, de ommekeer, de Bewustzijnsshift die er gaande is, van een 3-dimensionaal gekaderd bewustzijn terug naar ons multidimensionale scheppende bewustzijn, buitenaards contact, en hoe dit alles zich verhoudt tot de huidige ontwikkelingen op aarde.

‘Van oorsprong zijn we vrije, onsterfelijke, multidimensionale, scheppende wezens. Maar hoe komt het dat we dit vergeten zijn en dat we in een wereld leven die niet de onze is en hoe kom je weer in contact met wie je daadwerkelijk bent’

Ontwaken

We moeten het kunstmatige leven, de illusie loslaten om te ontwaken.

Word wakker en ervaar je eigen grootsheid

 

Wie ben ik?

Van jongs af aan ben ik bezig met diepgaande vraagstukken. Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier? Wat is het doel van ons bestaan? Is er meer tussen hemel en aarde dan wat we met ons blote oog kunnen zien? Zijn er andere dimensies, universa en werelden? Buitenaards contact. Wat is bewustzijn? Maar ook vragen waarom onze wereld is zoals die is? Een wereld met prachtige natuur, mooie mensen, schitterende creaties in scherp contrast met oorlog, trauma, vernietiging enz. Hoe kan het dat er zoveel moois en potentieel aanwezig is en daarentegen ook zoveel leed?

Ik heb altijd het gevoel gehad dat het niet klopte en dat het anders kan. Ten slotte is de mens van oorsprong liefde, harmonie, schoonheid, verbinding, vrede, kracht, levenskracht.  Niemand zit te wachten op trauma, pijn, leed, oorlog en andere verstoringen. Maar wat is er gebeurd dat we vergeten zijn wie we daadwerkelijk zijn. En wat is er nodig om het contact met je Ware Zelf te herstellen? En waarom is dit zo belangrijk?

 

Bewustzijnsshift. 

Van de oude naar de nieuwe wereld

Van gekaderd bewustzijn naar verruimd bewustzijn

Er is van alles gaande op de wereld dat zal niemand ontgaan zijn. Enorm snelle veranderingen, ontwikkelingen maar ook veel onrust, chaos, natuurrampen etc. Maar wat is er daadwerkelijk aan de hand? Niet alles is wat het lijkt , heb ik ontdekt.

De grote ommezwaai is gaande. De shift naar een ruimere frequentie is er. Dat brengt veel verandering en beweging met zich mee, zowel intern als extern. Onze werkelijkheid staat op het punt drastisch te veranderen en dat brengt de nodige tumult, opschudding en soms verwarring met zich mee. De “oude” huidige wereld is aan het afbrokkelen. Het “nieuwe” is op komst.

En dat geeft ‘stuiptrekkingen’. Het is het loslaten van het oude wat piept en kraakt maar ook het doorkomen van nieuw leven. Net als de aarde die openbarst bij een vulkaanuitbarsting en alles wegblaast, verbrand en dat alles dood lijkt. Maar daarop ontstaat het nieuwe leven.

Deze tijd vraagt van ons om krachtig aanwezig te zijn in onszelf om deze verschuivingen goed te kunnen begeleiden. Het vraagt de nodige knowhow in de zin van Bewustzijn en Bewust Aanwezig Zijn in het hier en nu en goed gecentreerd te blijven.

We gaan naar een ander denken. Een Harts verbonden denken. Het oude denken, in hoe we de wereld en onszelf zien en wie je denkt te zijn, moeten we loslaten.

En dat gaat niet zonder horten en stoten.

Tijdens deze interactieve lezing ga ik in op deze grootse onderwerpen.

Ik deel vanuit wie ik ben, mijn eigen reis hier op aarde, mijn zoektocht, mijn ontdekkingen, mijn ervaringen, herinneringen en innerlijk weten, in woord, klank, beeld en andere diepgaande frequenties over oorspronkelijk menselijk bewustzijn, waarom we vergeten zijn wie we daadwerkelijk zijn, buitenaards contact, de shift naar een ruimer bewustzijn en wat dit allemaal te maken heeft met de huidige ontwikkelingen op aarde.

Het is een interactieve lezing en er is ruimte om gezamenlijk in gesprek te gaan over dit grootse onderwerp. Ook zullen er diepe stiltemomenten zijn waarin we naar binnen gaan luisteren en in contact gaan met wie we wezenlijk zijn.

‘Herinner je wie je bent en laat je innerlijk licht volop stralen

Her-inner je wie je daadwerkelijk bent. Stap in je eigen grootsheid.

Wanneer en waar:

Diverse locaties in Nederland en buitenland. Zie ook kalender voor de actuele locaties en data.

Lezingen in Zeeland en Rotterdam

Datum: 8 november

Tijd: 19:00-22:00

Locatie: Vereniging De Bron in Zeeland ( kloetingen)

Aanmelden: Deborah Campagna – Vereniging de Bron

Datum: 29 november

Tijd: 19:00-22:00

Locatie: Rotterdam Centrum

Aanmelden: via mijn contactpagina

Kosten: 25 euro

Let op: Wanneer je jezelf wilt aanmelden voor het evenement, dan kom je eerst terecht op de pagina om af te rekenen en daarna word je doorgestuurd naar de pagina waar je jouw persoonlijke gegevens kunt doorgeven voor aanmelding van het evenement.