Lezing

 

Oorspronkelijk Menszijn-Terug naar je kern 

Kom in je oorspronkelijke kracht

Ontwaken

We moeten het kunstmatige leven, de illusie loslaten om te ontwaken.

Word wakker en ervaar je eigen grootsheid

Wie zijn wij?
Waar komen we vandaan?
Waarom zijn wij hier op aarde?
Wat is het doel van ons bestaan?

 

Er is een tijd geweest dat wij in volledige vrijheid, harmonie, vrede, verbinding, kracht en liefde met onszelf en de natuur hebben geleefd. Dat de aarde een paradijs was, een plek waar alles een eigen expressie kende en toch in volledige verbinding en harmonie met elkaar verkeerde. Een tijd en een plek waar we volledig zijn wie we daadwerkelijk zijn en van binnenuit expressie geven aan het leven. Het leven zelf zijn in de breedste zin van het woord.

 

Maar wat is er gebeurd dat we deze verbinding kwijt zijn geraakt. Dat we in een wereld terecht zijn gekomen waarin we in afgescheidenheid verkeren. Afgescheiden van onszelf, de bron en verwijderd van elkaar. Een wereld waar oorlog heerst. Niet alleen de oorlog tussen landen en krijgsmachten, nee de alledaagse oorlog die we met onszelf en elkaar voeren. We moeten uiterst ons best doen om geen onvrede, onrust, oordeel, irritatie, meningsverschillen, nare gedachten en gevoelens te hebben. Elke dag opnieuw hebben we ermee te maken , elke seconde van de dag kan je deze innerlijke oorlog zien in hoe deze wereld en de mensen die erop leven functioneren. Echte verbinding is ver te zoeken. De echte diepe hartsverbinding. Er lopen continu verstoringen door ons heen.

 

Hoe komt dat? Waar komt dit allemaal vandaan? Is dat echt wie we zijn? Of is er iets anders aan de hand? Zou het kunnen zijn dat we in een wereld leven die niet de onze is? En dat we vergeten zijn wie we echt zijn?

 

Wie zou er niet voor kiezen als het mogelijk zou zijn om nu in een wereld te leven waarin er volledige , harmonie en verbinding heerst . Wie droomt er niet van een plek waar we allemaal gelijk zijn aan elkaar en kunnen zijn wie we echt zijn. Een wereld waarin we rust en vrijheid ervaren en het leven ten volste vanuit ons innerlijk potentieel leven.

 

Zou jij hiervoor kiezen als het kon?

 

Is het mogelijk om gezamenlijk deze wereld te creëren?

 

In ons ligt een diepe herinnering aan waar we van oorsprong vandaan komen. 

 

Hoe maak je daar weer contact mee? Hoe kan je je weer openen naar jezelf, je ware zelf?

 

Hoe breng je jezelf weer in het hier en nu en ga je doen wat je echt van binnen voelt? Hoe geef je weer expressie aan je eigen unieke zelf en breng je je eigen kernkwaliteiten weer tot leven hier op aarde?

 

Hoe kom je weer in contact met je eigen unieke zelf, vrij van de kaders van wat we persoonlijkheid noemen waarmee we ons volledig hebben geïdentificeerd?

 

Herinner je wie je bent en waar je voor staat.

 

Herzie en doorzie jezelf en alles wat ermee te maken heeft. Leg je maskers af, maak je vrij van je innerlijke oorlog. Wordt je bewust van de kaders, programma’s en andere verstoringen en vervormingen waaruit je wordt bestuurd.

 

Zie wie je bent en vooral zie wie en wat je niet bent maar denkt te zijn.

 

Dan keer je terug naar je zuivere bewustzijn en maak je de weg vrij om vanuit jouw vrije hart te Zijn.

 

In deze lezing gaat Deborah in heldere taal vanuit haar eigen weten, gevoelsherinneringen, ervaringen en onderzoek in op wie we van Oorsprong zijn, de val van het bewustzijn en de weg naar innerlijke vrijheid. Ook zal ze de overeenkomsten zichtbaar maken tussen de huidige aardse gebeurtenissen en hoe dit zich verhoudt tot het Oorspronkelijke Menselijke bewustzijn. We staan op een cruciaal punt in de menselijke geschiedenis. Welke keuzes gaat de mensheid maken en wat is er nodig om de koers op aarde te wijzigen?

 

Het wordt een interactieve avond waarin er ruimte is voor vragen en deelmomenten en wat zich eventueel verder nog aandient.

 

Ik verheug mij op een inspirerend samenzijn.

 

Oorspronkelijk Menszijn- Terug naar je kern

Kom in je oorspronkelijke kracht

Een krachtig samenzijn waarin we de kracht van wie we wezenlijk zijn doorgang geven.
Word wakker en ervaar je eigen grootsheid.

In deze lezing gaan we in op wie we van Oorsprong zijn, waar we vandaan komen en waarom we hier zijn?

En hoe het komt dat we vergeten zijn wie we daadwerkelijk zijn?

Van oorsprong zijn we onsterfelijke, vrije , scheppende wezens met een ongekend groots potentieel.

Hoe kom je weer in contact met je kern, wie je in wezen bent, je ware zelf en je oorspronkelijke vermogens.

We leven in een tijd van grootste veranderingen. Er speelt zich van alles af op het wereldtoneel en in je persoonlijke leven. Wellicht voel je zelf al dat er iets niet klopt, dat er meer aan de hand is dan wat we ogenschijnlijk zien.

Wat is er eigenlijk daadwerkelijk gaande en wat heeft dit allemaal te maken met wie we daadwerkelijk zijn.

In deze interactieve lezing/ samenkomst gaan we samen in gesprek over wie we van oorsprong zijn en waarom we hier zijn, de val van het bewustzijn en de weg terug naar je kern, de shift waar al jaren over gesproken wordt. Hoe kom je weer in je oorspronkelijke kracht? Ook laat ik de verbanden zien tussen wie de mens van oorsprong is en de huidige aardse ontwikkelingen. Ik spreek vanuit wie ik ben en deel mijn eigen zoektocht, ervaringen en ontdekkingen en is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Ook gaan we diepe stiltemomenten in en bekrachtigingsoefeningen doen en begeleid ik de samenkomst in woord, klank en diepgaande energetische transmissies.

✨✨Het is een krachtig samenzijn waarbij we de kracht van ons wezenlijke Zelf gaan aanspreken en doorgang geven in onszelf en hier op aarde. ✨✨

Herken en erken wie je daadwerkelijk bent en ervaar je eigen grootsheid.

Voel je dat je erbij wilt zijn? Meld je dan aan met onderstaande button

 

Wanneer en waar:

 

Diverse locaties in Nederland en buitenland. Zie ook kalender voor de actuele locaties en data.

Datum:

Tijd:

Locatie:

Kosten:

Aanmelden via onderstaande button

 

Let op: Wanneer je jezelf wilt aanmelden voor het evenement, dan kom je eerst terecht op de pagina om af te rekenen en daarna word je doorgestuurd naar de pagina waar je jouw persoonlijke gegevens kunt doorgeven voor aanmelding van het evenement.