Lezing

De intergalactische kosmische mens en de val van het bewustzijn

Wie zijn wij?

Waar komen we vandaan?

Waarom zijn wij hier op aarde?

Wat is het doel van ons bestaan?

 

Er is een tijd geweest dat wij in volledige vrijheid, harmonie, vrede, verbinding, kracht en liefde met onszelf en de natuur hebben geleefd. Dat de aarde een paradijs was, een plek waar alles een eigen expressie kende en toch in volledige verbinding en harmonie met elkaar verkeerde. Een tijd en een plek waar we volledig zijn wie we daadwerkelijk zijn en van binnenuit expressie geven aan het leven. Het leven zelf zijn in de breedste zin van het woord.

 

Maar wat is er gebeurd dat we deze verbinding kwijt zijn geraakt. Dat we in een wereld terecht zijn gekomen waarin we in afgescheidenheid verkeren. Afgescheiden van onszelf, de bron en verwijderd van elkaar. Een wereld waar oorlog heerst. Niet alleen de oorlog tussen landen en krijgsmachten, nee de alledaagse oorlog die we met onszelf en elkaar voeren. We moeten uiterst ons best doen om geen onvrede, onrust, oordeel, irritatie, meningsverschillen, nare gedachten en gevoelens te hebben. Elke dag opnieuw hebben we ermee te maken , elke seconde van de dag kan je deze innerlijke oorlog zien in hoe deze wereld en de mensen die erop leven functioneren. Echte verbinding is ver te zoeken. De echte diepe hartsverbinding. Er lopen continu verstoringen door ons heen.

 

Hoe komt dat? Waar komt dit allemaal vandaan? Is dat echt wie we zijn? Of is er iets anders aan de hand? Zou het kunnen zijn dat we in een wereld leven die niet de onze is? En dat we vergeten zijn wie we echt zijn?

Wie zou er niet voor kiezen als het mogelijk zou zijn om nu in een wereld te leven waarin er volledige , harmonie en verbinding heerst . Wie droomt er niet van een plek waar we allemaal gelijk zijn aan elkaar en kunnen zijn wie we echt zijn. Een wereld waarin we rust en vrijheid ervaren en het leven ten volste vanuit ons innerlijk potentieel leven.

 

Zou jij hiervoor kiezen als het kon?

Is het mogelijk om gezamenlijk deze wereld te creëren?

In ons ligt een diepe herinnering aan waar we van oorsprong vandaan komen. 

Hoe maak je daar weer contact mee? Hoe kan je je weer openen naar jezelf, je ware zelf?

Hoe breng je jezelf weer in het hier en nu en ga je doen wat je echt van binnen voelt? Hoe geef je weer expressie aan je eigen unieke zelf en breng je je eigen kernkwaliteiten weer tot leven hier op aarde?

Hoe kom je weer in contact met je eigen unieke zelf, vrij van de kaders van wat we persoonlijkheid noemen waarmee we ons volledig hebben geïdentificeerd?

 

Herinner je wie je bent en waar je voor staat.

Herzie en doorzie jezelf en alles wat ermee te maken heeft. Leg je maskers af, maak je vrij van je innerlijke oorlog. Wordt je bewust van de kaders, programma’s en andere verstoringen en vervormingen waaruit je wordt bestuurd.

Zie wie je bent en vooral zie wie en wat je niet bent maar denkt te zijn.

Dan keer je terug naar je zuivere bewustzijn en maak je de weg vrij om vanuit jouw vrije hart te Zijn.

 

In deze lezing neem ik je mee op reis in mijn persoonlijke onderzoek over de vragen ‘Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier op aarde? Zit er een diepere betekenis achter ons bestaan? Is er meer tussen hemel en aarde? Is er een diepere werkelijkheid die we met onze huidige bewustzijnsstaat niet meer of nog maar gedeeltelijk kunnen waarnemen? Zijn er andere universa en leeftijdsvormen? Zijn we gewoon vergeten wie we echt zijn?En nog vele andere vragen die ik mij van kleins af aan stel.

In mijn zoektocht en nieuwsgierigheid heb ik diverse wegen bewandeld en heb ik menig onthutsende ontdekkingen gedaan. In deze lezing ‘De intergalactische kosmische mens en de val van het bewustzijn’ deel ik mijn eigen ontdekkingsreis en ervaringen en waar dat toe heeft geleid.

Het wordt een interactieve avond waarin er ruimte is voor vragen en deelmomenten en wat zich eventueel verder nog aandient.

Ik verheug mij op een inspirerend samenzijn.

Wanneer en waar:

Diverse locaties in Nederland en buitenland. Zie ook kalender voor de actuele locaties en data.

Lezing in Schiedam ( bij Rotterdam)

Datum: 1 november 2020

Tijd: 14:00-16:30

Kosten: 22,50 ( incl 2 drankjes)

Aanmelden via onderstaande button

Let op: Wanneer je jezelf wilt aanmelden voor het evenement, dan kom je eerst terecht op de pagina om af te rekenen en daarna word je doorgestuurd naar de pagina waar je jouw persoonlijke gegevens kunt doorgeven voor aanmelding van het evenement.