Inspiratie

Hieronder vind je een overzicht van inspiratie in beeld.

Ansichtkaarten van mijn eigen fotowerk met liefde gemaakt

Fotografie is een grote passie van mij. Ik hou ervan om de wereld, natuur, mensen op mijn manier vast te leggen in beeld. Ik leg daar altijd een bepaald gevoel in. Ik hou ontzettend van bloemen en fotografeer deze regelmatig. Ook kristallen vind ik heel mooi. En zo leg ik de schoonheid en trilling van bloemen en kristallen en mijn eigen gevoel, graag vast op beeld. Van een aantal van mijn foto’s heb ik aanzichtkaarten gemaakt, en deze bied ik aan in een setje van 6 foto’s ( rozen, kelkbloem en kristallen)  met envelop erbij.

Deze kaarten zijn een cadeautje voor jezelf of voor een ander. En je ontvangt ze mooi verpakt op je deurmat.

Kosten per setje is 10 Euro ( exclusief verzendkosten).

Ontvang je graag een setje stuur mij dan een bericht.

Hartelijke groet

Deborah