Retraites en Natuurdagen

Natuurdagen

 

In verbinding met je kern.

 

Terug naar je innerlijke natuur

 

Tijdens deze natuurdagen vergroten we ons bewustzijn, ontspannen onze zintuigen en bewegen we uit de mind naar het hart om in diepe verbinding te komen met onze kern en de kosmos. Van daaruit openen zich nieuwe mogelijkheden naar een ruimer bewustzijn en komen we weer in contact met het grote levensveld en de lifeforce/levenskracht.

 

In onze maatschappij hebben we te maken met een continue overload aan informatie wat stress, irritatie, disbalans, één te vol hoofd en ziekte veroorzaakt. De continue stroom aan prikkels van buitenaf maakt dat we de verbinding met onszelf kwijtraken. We leven vooral in de buitenlaag, de wereld buiten onszelf die gekoppeld is aan onze zintuiglijke waarnemingen, onze persoonlijkheid, ervaringen en aangeleerde systemen,  in plaats van naar binnengekeerd in verbinding met onze kern, het wezen wat vrij is van kaders en programmeringen van ons aardse bestaan. Hierdoor zijn we ook de kosmische verbinding met het levensveld en de levenskracht/ lifeforce grotendeels kwijt.

 

De natuur staat daar nog wel mee in verbinding en helpt ons weer in resonantie te komen met onze innerlijke natuur. Door aanwezig te zijn in de natuur ontspannen onze zintuigen en ons hele systeem waardoor we weer naar binnen kunnen keren en voelen wat er daadwerkelijk is.

 

In verbinding met onze kern staan we weer in directe verbinding met het levensveld. Hierdoor kan de levenskracht vrij door ons heen stromen wat in alle opzichten helend is voor ons hele systeem.

 

In verbinding met jezelf , kan je jezelf ontdoen van verstoringen en de levenskracht weer volop laten stromen.

 

Waar en wanneer

 

Een paar keer per jaar organiseer ik deze Natuurdagen op verschillende plekken in Nederland. Ben je geïnteresseerd in deze dagen, stuur mij dan een mail. Ik hou je via nieuwsbrief op de hoogte van de data en de locaties.