Terug in je kracht

Training:

Verdiepings- en bekrachtigingsdag

Terug in je kern

 

 

Wie ben je? Waar kom je vandaan ? Waarom ben je hier?

 

Diep van binnen ligt de herinnering aan wie je daadwerkelijk bent. Door een ingrijpende gebeurtenis in het menselijke bewustzijn en de menselijke geschiedenis is de mens in een val van bewustzijn gekomen. Hierdoor is het  bewustzijn uit elkaar geklapt, versplinterd geraakt en anders in elkaar gezet waardoor we ons anders zijn gaan ervaren, waardoor we een andere werkelijkheid zijn gaan ervaren en is de mens vergeten wie hij/ zij van oorsprong is.

 

Van oorsprong zijn we vrije scheppen onsterfelijke alles omvattende wezens met een ongekend groots potentieel. We zijn heelheidswezens.

De herinneringen aan wie we daadwerkelijk zijn liggen in een ieder van ons opgeslagen. We dragen allemaal unieke codes, trillingen, informatie, de reden waarom we hier zijn, je kernboodschap,  in ons.

Maar hoe kom je weer in contact met je wezenlijke Zelf en waarom je hier bent?

In deze interactieve samenkomst gaan we in op wie we van Oorsprong zijn en waarom we hier zijn. En hoe je de levende herinneringen van wie je ooit bent geweest weer terug kunt halen in het hier en nu.  Hoe breng je al die delen van wie je bent weer bij elkaar? De tijd is Nu om terug te keren naar je kern, je bewustzijn te openen en te leven wat je ten diepste van binnen voelt.

 

Leef wie je ten diepste van binnen bent en laat los wie en wat je niet bent

 

Tijdens deze dag  gaan we ook in op hoe je dit praktisch in je aardse leven kunt integreren.

 

Hoe beweeg je als oorspronkelijk mens met een oneindig bewustzijn in een aards lichaam in deze realiteit en met alle gebeurtenissen op aarde? Hoe breng je meer oorspronkelijkheid in je dagelijkse leven?

Deze samenkomst staat in het teken van gesprek, het delen van onze  kennis, ervaringen en gevoelens, diepgaande stiltemomenten en krachtige oefeningen ‘bekrachtigingen’ gebaseerd op je eigen bewustzijn.

 

Deborah zal vanuit haar kern deze samenkomst begeleiden in woord, klank, kosmische klanktaal en diepgaande energetische transmissies.

 

Praktische informatie:

 

Dag en tijd:

Zaterdag 25 juni 13:00-17:00

Locatie:

Hof van Hollantlaan 6
Rosmalen

Kosten:

45 Euro

Aanmelden:

Zie button helemaal onderaan de pagina

 

Kosmische Samenzijn Sessie

 

Een dag waarop we dieper ingaan op wie we van oorsprong zijn. Hoe je weer in contact komt met je oorspronkelijke vermogens en hoe je deze her- activeert en jezelf bekrachtigd.

 

We zijn allemaal van oorsprong zeer krachtige, onsterfelijke, oorspronkelijke wezens met een ongekend groots potentieel.

 

Wij zijn scheppers van origine.

 

Maar onze scheppingskracht, onze oorspronkelijke vermogens zijn we kwijt geraakt door een ongekend grootste gebeurtenis in de oorspronkelijke wereld. Hier op aarde is nog maar 1% van ons hele potentieel actief. Voor de rest staat het grotendeels uit of is uit ons zicht geraakt.

Tijdens deze samenkomst gaan we aan de slag om deze vermogens in onszelf weer aan te spreken, wakker te maken, te her-activeren en ons zelf te bekrachtigen.

Herken en erken je eigen grootsheid🤴👸

 

Wie of wat  heeft je gedempt, klein gehouden?

 

Onze oorspronkelijke vermogens liggen opgeslagen onder onze traumavelden. Deze kunnen zowel van fysieke aard zijn als ook van emotioneel, mentaal en spirituele aard zijn. Onder de klacht zit je kracht. Door onze aandacht precies daar te brengen waar de schoen knelt, brengen we beweging in het hele informatieveld van het trauma, de klacht of een situatie en wijzen we direct aan waar onze kracht opgeslagen ligt. Hierdoor komt het krachtveld weer vrij. Je her-activeert je oorspronkelijke vermogens.

 

Kwantumfysica en bewustzijn

Je bewustzijn als geleider van de levenskracht

 

De technieken die we toepassen zijn onder ander gebaseerd op kwantum fysische wetgeving dat alles energie is en dat menselijke aandacht en waarneming beweging brengt in de opgeslagen informatie, in combinatie met je eigen goddelijke bewustzijn als geleider van The Force ( de levenskracht  vanuit de Bron) in samenwerking met het levensveld, de oorspronkelijke wereld waar we vandaan komen.

 

Als begeleider ondersteun ik deze trainingsdag vanuit wie ik van Oorsprong ben in woord, klank, lichttaal en andere diepgaande kosmische transmissies.

Let op: Wanneer je jezelf wilt aanmelden voor het evenement, dan kom je eerst terecht op de pagina om af te rekenen en daarna word je doorgestuurd naar de pagina waar je jouw persoonlijke gegevens kunt doorgeven voor aanmelding van het evenement.

Meld je hier aan voor de training

Ivermectin ist ein Antiparasitikum, das in den 1970er Jahren in Zusammenarbeit zwischen dem Kitasato-Institut in Japan und Merck & Co. entwickelt wurde. Ivermectin-Tabletten oder Stromectol Tabletten kaufen in internationale Apotheke sind von der FDA zur Behandlung von Menschen mit Strongyloidiasis und Onchozerkose zugelassen, zwei Erkrankungen, die durch parasitäre Würmer verursacht werden. Darüber hinaus sind einige topische (auf die Haut aufgetragene) Formen von Ivermectin zur Behandlung von äußeren Parasiten wie Läusen und Hauterkrankungen wie Rosazea zugelassen.