Oorspronkelijk Zijn

Zijn wie je daadwerkelijk bent. Terug naar je kern, je essentie, diegene die je ten diepste van binnen bent.

 

We leven in een tijd van grote interne en externe verschuivingen. De een noemt het de shift, de ander ascensie naar de 5de dimensie en nog anderen noemen het een crisis. Welke naam we er ook aan geven, feit is dat er iets groots gaande is, een hele grote verandering,  wereldwijd. Dit soort grootste gebeurtenissen staan niet op zichzelf maar komen vaker voor in mensenheugenis maar de huidige situatie raakt de hele mensheid en het systeem waarin wij leven. Alles staat op zijn grondvesten te schudden. We hebben er allemaal op de een of de andere manier mee te maken. Het raakt de samenleving op alle niveaus. Dit geeft  veel mensen onrust, onzekerheid, stress, verkramping , angst en allerlei andere gedachtes, gevoelens en verwarring en  kan resulteren in een verwijdering van jezelf. Terwijl het juist in tijden van crisis belangrijk is om in contact te blijven met jezelf, je kern. Je niet te laten leiden door alle externe factoren, gedachten, gevoelens, mensen etc. En dat kan een flinke uitdaging zijn.

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe snel je meegezogen kan worden in verhalen, gedachtes, gevoelens en andere energieën buiten jezelf. Maar ik weet ook uit eigen ervaring  hoe het voelt om je daarvan los te koppelen en je weer te verbinden met je kern, je diepe gevoel, je eigen kracht, je innerlijk weten en wat dat voor effect heeft op jezelf en een situatie in je leven.

Maar in de huidige shift liggen er ook kansen. Juist nu is het van essentieel belang dat we weer in onszelf keren in plaats van buiten onszelf te navigeren en daardoor het contact met onze essentie verliezen. Juist nu is het tijd dat de mensheid ontwaakt en een ieder opstaat in zichzelf. Opruimt wat er niet meer toe doet en wat je niet bent, om weer volledig te worden wie je van Oorsprong bent. Weer volledig plaatsneemt in jezelf en datgene waar jij voor staat uitzend, uitstraalt en belichaamt in deze wereld.

 

Daarom heb ik besloten om deze training juist nu te doen.

De training is in kleine setting,  zoveel mogelijk in de natuur en rekening houdend met de huidige richtlijnen van de regering. Al behoudens van onze eigen autonomie en leiderschap.

In deze training gaan we het hebben over jou, over Mens-zijn, over het Oorspronkelijke Zelf en wat ervoor nodig is om je Ware Zelf te integreren in je huidige bestaan. Hoe je meer kunt leven vanuit je hart, je kern, je essentie ook in crisistijden en hoe je je vrij maakt van belemmerende patronen, overtuigingen, gedachtes, programma´s , trauma´s , die niet zijn wie je daadwerkelijk bent maar de programmeringen en ervaringen van je lichaam, je persoonlijkheid, DNA etc.

Tijdens deze bijeenkomsten kijk ik in verbinding met mijzelf, helder mee in de processen en thema´s die zich aandienen en deel ik vanuit gelijkwaardigheid mijn eigen ervaringen, zoektocht en ontdekkingsreis.

 

Gezamenlijk openen we het veld naar nieuwe mogelijkheden.

Gezamenlijk creëren we de Nieuwe Aarde.

Wees wie je daadwerkelijk bent en laat je innerlijke licht stralen

 

Elke bijeenkomst staat in het teken van één of meerdere thema’s. De bijeenkomsten zijn zoveel mogelijk in de natuur, we gaan wandelen,  oefeningen, meditaties en bekrachtigingen doen en is er ruimte voor gezamenlijke deelmomenten.

De bijeenkomsten zijn in gelijkwaardigheid en respect met en naar elkaar.

 

Thema’s:

 

Wie ben je ? Wie en wat ben je niet?

Mens-zijn

Jouw  taak als mens/wezen. Wie ben je echt en waarom ben je hier? Waar sta je voor?

Oorspronkelijk Mens-Zijn, wat betekend dat?

Oorspronkelijk Mens-Zijn versus persoonlijkheid

Hart versus Mind

Integratie Hart-Hoofd

Bewustzijn en Bewust-Zijn

Hartskracht

Kwantumfysica en onze invloed op de werkelijkheid

En andere thema’s die zich aandienen vanuit het samenzijn.

 

Praktische zaken:

Locatie:
Bij goed weer zijn we buiten in de natuur in de omgeving van Rotterdam Hoge Bergse Bos .

Precieze locatie ontvang je bij aanmelding

 

Data  en tijden:

Vrijdag 19 en 26 juni, 3 en 10 juli

10:00-14:00 ( met een lunchpauze van 30 min, neem je eigen lunch en drinken mee)

Kosten:

140 Euro

 

Let op: Wanneer je jezelf wilt aanmelden voor het evenement, dan kom je eerst terecht op de pagina om af te rekenen en daarna word je doorgestuurd naar de pagina waar je jouw persoonlijke gegevens kunt doorgeven voor aanmelding van het evenement.

Meld je hier aan voor de training