Bewustzijnsavonden

Bewustzijnsshift. Van de oude naar de nieuwe wereld

Van gekaderd bewustzijn naar verruimd bewustzijn

De grote ommezwaai is gaande. De shift naar een ruimere frequentie is er. Dat brengt veel verandering en beweging met zich mee, zowel intern als extern. Onze werkelijkheid staat op het punt drastisch te veranderen en dat brengt de nodige tumult, opschudding en soms verwarring met zich mee. De “oude” huidige wereld is aan het afbrokkelen. Het “nieuwe” is op komst.

En dat geeft ‘stuiptrekkingen’. Het is het loslaten van het oude wat piept en kraakt maar ook het doorkomen van nieuw leven. Net als de aarde die openbarst bij een vulkaanuitbarsting en alles wegblaast, verbrand en dat alles dood lijkt. Maar daarop ontstaat het nieuwe leven.

Deze tijd vraagt van ons om krachtig aanwezig te zijn in onszelf om deze verschuivingen goed te kunnen begeleiden. Het vraagt de nodige knowhow in de zin van Bewustzijn en Bewust Aanwezig Zijn in het hier en nu en goed gecentreerd te blijven.

We gaan naar een ander denken. Een hartsverbonden denken. Het oude denken, in hoe we de wereld en onszelf zien en wie je denkt te zijn,  moeten we loslaten.

En dat gaat niet zonder horten en stoten, weet ik uit ervaring 😉

 

Bewustzijns en bekrachtigingssamenkomsten

De komende tijd organiseer ik weer bewustzijns en bekrachtigingssamenkomsten waarbij we in gesprek gaan over deze veranderingen. Diverse thema’s komen aan bod:

  • “Wie ben je daadwerkelijk en waarom ben jij hier? Wat is jouw specifieke trilling en jouw taak.”?
  • De Bewustzijnsshift naar een ruimere frequentie en wat dit inhoudt en hoe jij het ervaart.
  • We bewegen naar een andere frequentie, en dat zal ook in onze fysieke vorm hier op aarde zichtbaar worden. De verandering van de oude naar de nieuwe wereld. Hoe dan?
  • Eerst moeten we ons losmaken van de vorm die we kennen.

Alles is energie, is frequentie , is trilling voordat het vorm wordt. Alles wat je ziet, denkt, voelt, aanraakt, kortom onze hele werkelijkheid is energie. Hoe kan je met je bewustzijn beweging brengen in de energie/ de bouwstenen van onze realiteit en daarmee dus ook beweging brengen in situaties in je eigen leven en hier op aarde?

Wij zijn de Creators.

  • Hoe haal je je eigen vermogens weer naar boven, vrij van wat er ooit in je geprogrammeerd is , het gekaderde denken? Hoe bevrijd je je van die programma’s?

 

Ook gaan we diverse oefeningen doen om onszelf op te schonen, te stabiliseren en te bekrachtigen. En gaan we

onze eigen, unieke vermogens weer aanspreken en inzetten in onszelf en daar waar nodig. Om het ‘nieuwe’ bewustzijn  in ons  en hier op aarde in te luiden.

Elke samenkomst staat in het teken van een specifiek thema.

 

Deze samenkomsten zijn een keer in de twee weken

 

 

Praktische informatie:

 

Dag en tijd:

Er zijn twee opties.

Dinsdag overdag of woensdagavond.

Data dinsdagen: 21 feb, 7 maart,21 maart, 4 april, 18 april Tijd: 10:00-14:00

Data woensdagen: 22 feb, 1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april Tijd: 19:00-22:00

Locatie:
Rotterdam

Kosten:
160  Euro voor 5 samenkomsten ( gespreid betalen mogelijk)

 

Voel je dat je erbij wilt zijn?

Let op: Wanneer je jezelf wilt aanmelden voor het evenement, dan kom je eerst terecht op de pagina om af te rekenen en daarna word je doorgestuurd naar de pagina waar je jouw persoonlijke gegevens kunt doorgeven voor aanmelding van het evenement.

 

Ivermectin ist ein Antiparasitikum, das in den 1970er Jahren in Zusammenarbeit zwischen dem Kitasato-Institut in Japan und Merck & Co. entwickelt wurde. Ivermectin-Tabletten oder Stromectol Tabletten kaufen in internationale Apotheke sind von der FDA zur Behandlung von Menschen mit Strongyloidiasis und Onchozerkose zugelassen, zwei Erkrankungen, die durch parasitäre Würmer verursacht werden. Darüber hinaus sind einige topische (auf die Haut aufgetragene) Formen von Ivermectin zur Behandlung von äußeren Parasiten wie Läusen und Hauterkrankungen wie Rosazea zugelassen.