Terug in je kracht

 

 

Bewustzijnsavonden

‘Unlock your Self ‘

Terug in je oorspronkelijk kracht

 

In lijn met de lezing ‘Oorspronkelijk menselijk bewustzijn- Terug in je oorspronkelijke kracht ‘, zijn er nu deze bewustzijnssamenkomsten waarin we dieper ingaan op diverse thema’s aangaande het oorspronkelijke menselijke bewustzijn, wie de mens van oorsprong is, het leven hier op aarde en deze matrix en hoe je weer in contact komt met je oorspronkelijke vermogens, je eigen potentieel. Ook gaan we het hebben over de grote bewustzijnsshift en gaan we diverse persoonlijke, collectieve, wereldse en kosmische thema’s belichten, bespreken en waarnemen. Ook zullen we onszelf via diverse oefeningen en stiltemomenten opschonen, bekrachtigen en stabiliseren.

 

Wie ben je? Waar kom je vandaan ? Waarom ben je hier?

 

Diep van binnen ligt de herinnering aan wie je daadwerkelijk bent. Door een ingrijpende gebeurtenis in het menselijke bewustzijn en de menselijke geschiedenis is de mens in een val van bewustzijn gekomen. Hierdoor is het  bewustzijn uit elkaar geklapt, versplinterd geraakt en anders in elkaar gezet waardoor we ons anders zijn gaan ervaren, waardoor we een andere werkelijkheid zijn gaan ervaren en is de mens vergeten wie hij/ zij van oorsprong is.

 

Van oorsprong zijn we vrije, scheppende, onsterfelijke, alles omvattende wezens met een ongekend groots potentieel.

Wij zijn heelheidswezens.

De herinneringen aan wie we daadwerkelijk zijn liggen in een ieder van ons opgeslagen. We dragen allemaal unieke codes, trillingen, informatie, de reden waarom we hier zijn, je kernboodschap,  in ons.

Maar hoe kom je weer in contact met je wezenlijke Zelf en waarom je hier bent?

In deze interactieve samenkomsten gaan we in op wie we van Oorsprong zijn en waarom we hier zijn. En hoe je de levende herinneringen van wie je ooit bent geweest weer terug kunt halen in het hier en nu.  Hoe breng je al die delen van wie je bent weer bij elkaar? De tijd is Nu om terug te keren naar je kern, je bewustzijn te openen en te leven wat je ten diepste van binnen voelt.

 

Leef wie je ten diepste van binnen bent en laat los wie en wat je niet bent

 

Tijdens deze dagen  gaan we ook in op hoe je dit praktisch in je aardse leven kunt integreren.

 

Hoe beweeg je als oorspronkelijk mens met een oneindig bewustzijn in een aards lichaam in deze realiteit en met alle gebeurtenissen op aarde? Hoe breng je meer oorspronkelijkheid in je dagelijkse leven?

Deze samenkomst staat in het teken van gesprek, het delen van onze  kennis, ervaringen en gevoelens, diepgaande stiltemomenten en krachtige oefeningen ‘bekrachtigingen’ vanuit je eigen bewustzijn.

 

Deborah zal vanuit haar kern deze samenkomst begeleiden in woord, klank, kosmische klanktaal en diepgaande energetische transmissies.

 

Praktische informatie:

 

Dag en tijd:

Er zijn twee opties.

Dinsdag overdag of donderdagavond.

Dinsdag: 22.11; 6.12; 20.12 van  10:00-14:00 ( 4 uur )

Kosten:

28 Euro per 4 uur

Donderdagavond: 17.11;  1.12;  15.12 van 19:00-22:00 ( 3 uur )

Kosten:

25 Euro per avond

Locatie:

Rotterdam

Adres ontvang je bij aanmelding

Aanmelden:

Let op: Wanneer je jezelf wilt aanmelden voor het evenement, dan kom je eerst terecht op de pagina om af te rekenen en daarna word je doorgestuurd naar de pagina waar je jouw persoonlijke gegevens kunt doorgeven voor aanmelding van het evenement.

 

Meld je hier aan voor de dinsdagen

Meld je hier aan voor de donderdagavond 

Ivermectin ist ein Antiparasitikum, das in den 1970er Jahren in Zusammenarbeit zwischen dem Kitasato-Institut in Japan und Merck & Co. entwickelt wurde. Ivermectin-Tabletten oder Stromectol Tabletten kaufen in internationale Apotheke sind von der FDA zur Behandlung von Menschen mit Strongyloidiasis und Onchozerkose zugelassen, zwei Erkrankungen, die durch parasitäre Würmer verursacht werden. Darüber hinaus sind einige topische (auf die Haut aufgetragene) Formen von Ivermectin zur Behandlung von äußeren Parasiten wie Läusen und Hauterkrankungen wie Rosazea zugelassen.