Een gezellig ritje op de fiets

Een gezellig ritje op de fiets

Mijn puberende zoon zei vanmorgen tegen mij: ‘Mama ik wil dat je met mij meefietst naar school’, In het kader van dat ik hem zelfstandiger wil maken zei ik: ‘Nee, dat kan jij zelf.’ Toen was zijn antwoord; ‘Ja maar het is zo saai alleen en het is gewoon gezellig samen. ‘ Nou vooruit,’ dacht ik, dan ga ik vandaag wel even mee. Onderweg zegt hij : ‘Waarom moet het zo koud zijn, kan dat nou niet anders. Waarop ik zei: ‘In het kader van de shift van de oude naar de nieuwe wereld zou het zomaar kunnen zijn dat ook de temperatuur, het weer anders gaat worden. Waarop hij weer zei: ‘Jesus , Mama jij altijd met je verhalen. Dat bestaat helemaal niet, allemaal onzin.’ ‘Nou’ zei ik. ‘Hoe zou jouw wereld eruit zien als je kon kiezen, wat zou jij veranderen in deze wereld.’ Hij: Helemaal niets’. ‘ Oh’zeg ik: ‘Dus je vind het maar best al die oorlogen, strijd, natuurvervuiling, ontbossing….’Nee dat zou ik wel anders willen zegt hij. ‘ Ok.’ zei ik. ‘ Stel je dan nu een wereld voor die anders is.’
Op dat moment kwam de volgende quote in mij op: Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

En zo is het ook met hoe deze wereld is. Of beter gezegd, onze perceptie van deze wereld. Dit is vrij ingewikkelde materie en lastig in een paar woorden uit te leggen maar het komt erop neer dat wij met ons bewustzijn invloed hebben op hoe deze wereld is. Omdat alles energie is, ook onze vaste materie, ook onze gedachten en gevoelens etc, alles. En wij hebben invloed met onze aandacht en bewustzijn op die energie, de bouwstenen van deze realiteit. Dit is een stukje kwantumfysica. Ik ben aards gezien geen wetenschapper maar ik snap het wel.

Hier een link naar een simpele uitleg over hoe de waarnemer invloed heeft op het waargenomene. En dat niks vaststaat. Dat alles, afhankelijk van de waarneming van de waarnemer, een andere uitkomst heeft, omdat we invloed hebben op die deeltjes. En dat er dus niet één mogelijkheid is in deze realiteit maar miljarden mogelijkheden. Maar wij zijn zo gebrainwashed van kleins af aan over wie we zijn en hoe deze wereld is dat onze waarneming heel sterk beïnvloed is en die waarneming ook weer invloed heeft op hoe onze realiteit is.

Om weer even terug te gaan naar bovenstaande quote. Als wij / de waarnemer, de wereld waarnemen vanuit onze voorgeprogrammeerde mind, dan zal je ook dat beeld naar buiten projecteren/ bevestigen. Het werkt zowel van binnen naar buiten alsook van buiten naar binnen. Het interacteert met elkaar. Je ziet, neem iets waar in de buitenwereld, dat bevestigt weer jouw beeld/ programmering en die bevestiging bevestigd weer de buitenwereld.
Maar er zijn veel meer mogelijkheden.

Er is ook een ander veld van waaruit je de wereld kunt waarnemen, en dat is het Nulveld. Dus het niet al van te voren in geprogrammeerde mindveld maar iets wat vrij is van die programma’s. En van daaruit kan je van binnenuit in contact met het grote quantumveld en in contact met Je kern van binnenuit de wereld veranderen.
Time for change. Tijd om een ander ‘ denken’ en de mogelijkheden van ons brein, hart en bewustzijn dieper te openen.
Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Tja wat zo een ritje op de fiets naar school wel niet in beweging kan zetten.

Hieronder nog diverse linkjes naar filmpjes en post over deze materie.

https://www.facebook.com/deborah.campagna.94/posts/pfbid0fr2yqnC1QahZ3YXMKCLYdgBKLJjEQWTAUryEKiepEGM8S27qzSrZhjAkLdXuEsLzl?__cft__[0]=AZXm4U-etiGdklWw8W1qxukcVs84caPtkAQnN9I_MMVj5BjhrfcVhz4l0a9hOlB1Dmr4zx60KEvGG97tliB4GCv0sVx8QR50RXsaJ89KU8Ar55G-zVk2XAfPtOoi9Avg6VMdWk2evwEBb4c_4CwCTZWC6hDSdgvSBs2ZRX3UlYPeig&__tn__=-UK-R