De taal van het hart-Verbindend samenzijn 🌸

De taal van het hart-Verbindend samenzijn 🌸

Verbindend Samenzijn
Mensen van deze aarde

Wat scheidt ons? Wat verbindt ons ? Hoe kunnen we onze verbinding versterken?Hoe kunnen we de essentie van wie we zijn dieper inbrengen hier op aarde? Hoe gaan we onze verschillen accepteren zodat er meer harmonie ontstaat? Mogen al onze  klanktonen in alle aard er zijn, samen ontmoeten zodat er een harmonieuze symphonie ontstaat. Ieder zijn eigen klankkleur, unieke zijn mag zijn en onderdeel is van het geheel. Geen dissonanten meer maar puur je Ware Zelf met elkaar laten resoneren. Geschillen laten vallen en zijn wie we echt zijn. Niet meer meebewegen in  verstoringen van wie we niet zijn maar als mensheid gaan staan voor wie we echt zijn.
Het wordt tijd dat we de Samenkracht in deze wereld versterken en dat we alle geschillen laten vallen. 
Samen Eén- De One-Force.

21 januari organiseer ik in Rotterdam weer een Samenkracht dag.
Ben jij erbij?
Lichtcirkel/ Krachtcirkel – De taal van het hart
Kernwoorden van deze dagen zijn
🌸Samen Zijn, Verbinding, Broederschap, Samenkracht
🌸Hartskracht
🌸Stabiliseren van je zelf en daarmee stabilisatie in het veld
🌸Nulpunt
Vanuit en in het nulpunt aanwezig zijn
🌸Openen van innerlijke portalen
🌸Terug naar je kern
🌸Je wezenlijke Zelf doorgang geven hier op aarde
🌸Je eigen Goud laten stralen
🌸Een ander geluid op aarde laten klinken
🌸Ontbrekende oorspronkelijke frequenties doorgang geven op aarde.

Ben jij erbij?

Op de wereld is er van alles aan de hand. Gebeurtenissen zoals de oorlogen, natuurrampen, aanslagen, onrust, mensen die de weg kwijt zijn etc volgen elkaar in een rap tempo op. Dit heeft effect op ons onze gemoedstoestand, onze gedachten etc. En andersom hebben wij effect op wat zich in de wereld afspeelt. Want alles is verbonden met elkaar via een onzichtbaar veld en interacteert met elkaar. Alles wat nog in onrust, verstoring, conflict, trauma, oordeel etc in jezelf is heeft direct effect in het groot in de wereld en viceversa hebben de bewegingen op aarde weer invloed op jouw gemoedstoestand.
Ben jij vrij van conflict met jezelf en met de ander? 

Tijdens deze samenkomsten gaan we afstemmen op onze kern, onze Hartskracht en het Nulveld in onszelf en versterken daarmee in Samenkracht het veld van neutraliteit, vrede, stabiliteit, liefde, kracht, verbinding, broederschap, vrijheid en stralen ons goud de wereld in.

Hierbij krijg ik steeds het gevoel en het beeld van de troetelbeertjes die allemaal hun hele specifieke kracht hebben en deze krachten bundelen en inzetten op aarde om deze te bevrijden van de verstoringen en alles weer kleur te geven 😊

Wees welkom 

Aanmelden graag via : https://deborahcampagna.nl/contact/
  Zondag 21 januari van 13:00-17:00 in Rotterdam ( locatie volgt) 
Bijdrage: 20 euro

🌸🌸🌸

Themadagen
Nieuwe mogelijkheden openen. Nieuwe circuits aanleggen

In deze aardse realiteit zijn er heel veel thema’s / onderwerpen/ systemen die aan verandering/ vernieuwing toe zijn. En er zijn ook nog veel informatievelden die ontbreken in het aardse bewustzijn. 
Deze ontbrekende frequenties kunnen wij weer met ons bewustzijn hier binnenbrengen.
 
Tijdens deze themadagen gaan we diverse onderwerpen belichten. Met ons bewustzijn gaan we op verschillende manieren naar die thema’s kijken, op verschillende lagen in ons en wat er in het collectief is opgeslagen. 
Zo gaan we het onderwerp van alle kanten belichten. We kijken ook in het informatieveld achter de zichtbare laag. 
Door onze focus en aandacht vanuit wie we wezenlijk zijn, erop te richten, zal het hele informatieveld omtrent dat thema in beweging komen en ontmanteld worden en openen we nieuwe wegen, nieuwe bandbreedtes in ons en daarmee ook op aarde.
Om nieuwe wegen te kunnen openen moeten we eerst de oude wegen ontmantelen. Het oude afbreken in jezelf en het ‘nieuwe’ door laten komen. Het echte leven, de levenskracht. Door dit te doen leggen we nieuwe bedradingen aan, nieuwe circuits in ons en als het in ons opent en aanwezig is, openen zich deze wegen ook in het collectieve bewustzijn en geven we het daadwerkelijke leven doorgang hier op aarde. 

Voel je je geroepen om hierbij aanwezig te zijn? Meld je dan aan via een reply op deze mail 
De thema’s zullen zich in de loop naar de samenkomst uitkristalliseren 

Eerste themadag zal plaatsvinden op 
Donderdag 25 januari van 10:00-16:00
Locatie: Rotterdam 
Bijdrage: 35 euro

Bewustzijnsochtenden
In diepe verbinding met jezelf en met elkaar zijn, delen, bekrachtigingen en andere bewustzijnsoefeningen doen en in diepe stiltes in contact zijn met het gouden levensveld. 

Voor wie het fijn vindt faciliteer ik op regelmatige basis bewustzijnsochtenden waarbij we aan de slag gaan met diverse thema’s aangaande ons bewustzijn. Een moment helemaal voor jezelf en in verbinding met gelijkgestemden en het gouden levensveld. Een moment in je week om je te resetten, op te schonen, op te laden en je wezenlijke zijn te bekrachtigen. Je eigen oorspronkelijke trillingen te versterken en alles wat er niet toe doet te doorzien en los te laten. 
Tijdens deze ochtenden zullen gesprek, bewustzijnsoefeningen en diepe stiltes elkaar afwisselen

Data en tijden:
Maandag 22 januari 10:00-12:00
Dinsdag 30 januari 10:00-12:00
Zaterdag 3 februari 10:00-13:00 
Dinsdag 6 en 13 februari 10:00-12:00

Per ochtend zijn de kosten 18 euro met uitzondering van zaterdag 3 feb omdat deze dag langer is. 25 euro
En de dagen zijn los te volgen. 

Aanmelden via reply op deze mail

Fijn je weer te ontmoeten

Hartelijke groet🌸
Deborah