De grote bibliotheek van je bewustzijn

De grote bibliotheek van je bewustzijn

Onlangs ben ik in Parijs geweest. Al voor de derde keer in 2,5 jaar tijd. Het is een heerlijke stad met enorm veel geschiedenis, informatie en energie/ frequentie achter het beeld/hologram wat we zien. Het is zoveel meer dan hetgeen wij aards van Parijs kennen. Achter het beeld wat wij zien ligt er een heel informatieveld. We zien maar een hele kleine percentage in beeld van alles wat er is. Dit is met alles zo, niet alleen Parijs.

Kort geleden ben ik er weer geweest en voor het eerst heb ik niet alleen rondgelopen in de stad maar we zijn ook een museum binnen gelopen. Zelf ben ik niet zo dol op musea. Ik vind het gauw over verweldigend en/ of saai.

Enfin, lang verhaal kort. We gingen naar de ‘Jardins des plantes, een schitterende tuin waarin 5 prachtige gebouwen staan. Dat zijn al kunstwerken op zichzelf en die ademen de geschiedenis van onder ander de Belle époque. En die tuin met die 5 gebouwen is het hele museum met allemaal geschiedenis op het gebied van Mens, dier en natuur., paleontologie, mineralen, fossielen, planten en gigantische kristallen, zowat alle soorten van de hele wereld staan hier.

Bij binnenkomst in het paleontologische museum kom je, in een gigantische ruimte uit de Art nouveau tijd met zo een prachtige glazen koepel, oog in oog te staan met honderden skeletten van de kleinste tot de grootste dieren. En wel duizenden anatomische preparaten tot in elk detail ontleed. Heel knap dat ze dit al zo nauwkeurig konden doen zo lang geleden. Het was overwhelming. Je weet niet waar je moet kijken. En dit was nog maar de eerste zaal, haha. Boven waren nog twee grote zalen met dinosaurussen en fossielen.

Al kijkend en wandelend door deze gigantische bibliotheek aan geschiedenis van deze aarde besefte ik mij dat dit maar een zandkorrel aan informatie is van onze hele planeet met al zijn mensen, dieren, planten, mineralen, geschiedenis, kunst, cultuur, verhalen, ervaringen, kennis, weten, geloof, religies, gedachtes, gevoelens en ga zo maar door. En dat er buiten de aarde nog een gigantisch universum is met ontelbaar veel sterren en planeten en leven, en daarbuiten of in een andere frequentie dito zo veel dimensies en andere univera etc. Ik besefte mij op dat moment dat ik aanwezig was in een deel van deze gigantische bibliotheek van deze fysieke realiteit. En tegelijkertijd besefte ik mij dat ik fysiek aanwezig was in dat deel/ kamer van deze gigantische bibliotheek, maar dat deze kamer ook In Mij aanwezig is. Alles is al in mij aanwezig en ik kan met mijn bewustzijn reizen naar elk onderdeel naar elke informatie van deze aardse bibliotheek. Ik kan overal in gaan kijken met mijn bewustzijn en de informatie in mij tevoorschijn halen. Ik kan alles in het Nu moment weten. Alles wat is, alles wat was en alles wat nog gaat komen, omdat het een gigantische bibliotheek aan informatie, aan trilling is die altijd aanwezig is. En dat er geen heden, verleden en toekomst bestaat maar dat het allemaal tegelijkertijd aanwezig is in de energie. Dus achter het plaatje wat we zien met onze ogen. Ik/ wij mensen kunnen met ons bewustzijn reizen naar elke plek op aarde, naar elke kamer, elke gebeurtenis in tijd en ruimte en daarbuiten, boek, document…. En de informatie lezen. En daar heb je geen internet voor nodig maar je eigen INNERNET.

In de spirituele wereld wordt dit ook aangeduid als de akasha kronieken. Een gigantische opslag van informatie over iedereen en alles wat is, was en zal zijn. En wat ik heb ontdekt is dat deze kronieken eigenlijk alleen gaan over onze matrixrealiteit gaat, en daar vallen ook alle spirituele en religieuze modellen onder.

Jaren geleden heb ik toegang gehad tot die informatie tijdens een meditatie. Ik ervoer het alsof ik een stekker inplugde in een computer en vervolgens kreeg ik letterlijk een download aan informatie. En deze informatie zag ik in de vorm van computertaal, data, met allemaal enen en nullen en het ging razendsnel en het waren miljoenen aan data.  Ik weet nog dat ik destijds verbaasd was dat ik een spiritueel iets in computertaal waarnam. Nu jaren verder weet ik dat we mogelijk in een kunstmatige realiteit leven, een gigantische kwantumcomputer zoals een aantal wetenschappers hebben ontdekt. Een mogelijke projectie uit een ander universum. Dus dat zou kunnen verklaren dat ik de informatie destijds zo heb waargenomen. Een dag later kwam een waterval aan informatie uit mijn mond over leven , dood, geboorte, de zin van het leven etc , waar je u tegen zegt. Dingen die ik nooit daarvoor wist en toen wist ik ze, gewoon omdat ik met mijn bewustzijn informatie had opgehaald uit die bibliotheek.

Oh , er valt nog zoveel te ontdekken over wie de mens daadwerkelijk is en wat voor potentie in ons sluimert en over de aard van onze huidige realiteit en beyond.

Ik heb ook ontdekt dat er een veel grotere realiteit is buiten de box van onze huidige matrix met dito een gigantische bibliotheek aan informatie. En dat is informatie over wie we daadwerkelijk zijn. En die realiteit is zo velen malen groter als dat wat we nu kennen. En deze ligt dwars door onze huidige realiteit heen in net een andere frequentie/ toonhoogte. Ook die informatie ligt in ons opgeslagen, in ons bewustzijn. Maar het zijn kamers/ velden die achter slot en grendel van de mind zijn gezet. Een hack.

Echter kunnen we ook deze informatie weer openen en decoderen in onszelf en daarmee terugbrengen in ons aards bewustzijn. Daarvoor moeten de hekken of de hack van de mind eraf en onszelf toegang geven tot deze informatie, onze daadwerkelijke geschiedenis. Hetgeen wat achter het zichtbare plaatje zit, zoals ik hierboven over Parijs uitleg.

En dan zijn ze nu bezig met weer een kunstmatige realiteit te bouwen, het oh zo handige chatgpt. De vraag is hoe handig en dienend dat daadwerkelijk is. Of wordt er opnieuw een hack in de mind geplaatst?

Kortom er valt nog veel te ontdekken en te her-innern, openen in onszelf.