Communiceren met het veld. De geheime kracht van het universum ontrafelen

Communiceren met het veld. De geheime kracht van het universum ontrafelen

Alles is energie, ook alle vaste materie die we zien, kunnen aanraken, elke gedachte, elk gevoel, elk woord, klank, kleur, kortom alles wat er is, is energie. Lichtdeeltjes in beweging en die naar gelang van de waarneming samenvoegen waardoor we bij voorbeeld een bepaalde vorm zien. Maar die vorm is gekaderd, want we zien maar een hele klein percentage van het hele spectrum, want zo zijn onze hersens geprogrammeerd. Niks is statisch, al lijkt het wel zo.

Wij kunnen deze deeltjes, wat informatie is , en hoe die deeltjes zich gedragen, hoe de informatie bij elkaar komt, beïnvloeden, veranderen. Het zijn de bouwstenen van onze realiteit en met die bouwstenen kunnen we aan het werk. Zelfs de vorm kunnen wij veranderen (al zijn we vergeten hoe, maar dat zegt niet dat we dat niet kunnen.  Er zijn al heel lang mensen op deze wereld die dit toepassen, zoals bij voorbeeld het materialiseren en dematerialiseren van dingen. Hier is echt informatie over in wereld. Ook in films zien we het en denken dat het fictie is. Maar is dat wel fictie?

Er komt net iets in mij op, namelijk het grote mysterie rondom de gigantische bouwwerken/pyramides op deze aarde die duizenden jaren geleden zogenaamd zonder machines gebouwd zijn en dat er allemaal theorieën over zijn hoe ze mogelijk dat soort grote stenen konden verplaatsen over gigantische afstanden. Mogelijk hadden ze toen nog weet over hoe je letterlijk de bouwstenen, de informatie waaruit onze realiteit is opgebouwd konden beïnvloeden. Want wij zien een steen van weet ik veel hoeveel ton, maar als je intuned op microscopisch niveau dan zie je atomen, deeltjes en heeeel veel lege ruimte. Tja waarom is die steen in onze perceptie dan zo zwaar? Hadden zij weet van deze wetenschap en weet over hoe je de bouwstenen van deze realiteit beïnvloed?

Dit is de ‘kunst’ de wetenschap die in de mens aanwezig is maar toegedekt is, vergeten is.

Kunnen wij deze vergeten vermogens weer in ons aanzetten? Jazeker. Wij kunnen alles tot leven laten komen.

De geprogrammeerde mind.

We hebben te maken met een geprogrammeerde mind. Van kleins af aan worden we in programma’s geperst en persen we vervolgens elkaar in die programma’s. Maar feitelijk drukken we onze vermogens weg. Daar komt iets anders overheen, een ander veld, een andere realiteit. Ik zie het als een laag, een doek dat erover heen wordt gelegd en dan leren we volgens die programma’s te functioneren, te bewegen, te denken… Maar dat is een filter, dat is een gekaderd denken. Er wordt ons maar één mogelijkheid getoond, één spoor en volgens dat spoor leeft het Gross van de mensheid. En sterker nog, we kunnen ons niet eens meer indenken dat het anders mogelijk is. Zo heel af en toe hebben we een helder moment. Dan opent zich het veld spontaan, kom je even uit het geprogrammeerde spoor en opent zich een andere frequentie, een veel groter veld en hoor of zie je opeens iets heel anders. Krijg je een inkijk in het veld van alle mogelijkheden, heb je toegang tot iets wat je niet eerder zag. Of heb je contact met iemand die je vervolgens twee minuten later belt of tegen het lijf loopt. En zo zijn er talloze voorbeelden te noemen. Eigenlijk hebben we geen telefoons of internet nodig als je goed afgestemd bent op jezelf en het veld want dan ben je je eigen telefooncentrale en heb je verbinding met alles via het inner-net.

Er zijn zoveel mogelijkheden in ons die we niet benutten. Zelfs in de wetenschap is dit bekend en zijn er ook talloze onderzoeken gedaan hierop. Een klein voorbeeld is er een op fysiek niveau. We gebruiken maar een klein percentage van onze hele hersencapaciteit. Het is zelfs onder de 10 %. Waarom? Hoe kan dat? En waarom staan die andere 90% dan uit? Wat als deze wel tot onze beschikking zijn? Welke circuits staan uit in ons systeem? En waarom? Hoe kan dit? En dit zijn alleen onze hersens. Maar er zijn meer circuits in ons systeem. Ons hart is ook zo een circuit en is nog veel krachtiger dan onze hersens. Een antenne die allerlei informatie uit het veld kan opvangen en lezen. Ook hier zijn al onderzoeken naar gedaan. In de kwantumwetenschap en in de spiritualiteit spreken ze er al lang over. Maar het bereikt dovemans oren. Het wordt nog te vaak bestempeld als onzin of toeval.

Onlangs viel mijn oog op het boek “Het Veld “ De zoektocht naar de geheime kracht van het universum van Lynne Mc Taggert , waarin ze allemaal onderzoeken en uitslagen en feiten over deze materie deelt. Ik was flabbergasted hoeveel wetenschappelijk onderzoek en bewijs er al is over deze materie. Niet dat ik bewijs nodig heb want ik weet dit en werk ermee ( al kan dit nog veel meer open gaan) maar ik ben verbaasd over dat al zo duidelijk bekend is maar dat er zo weinig mee wordt gedaan in het groot op aarde, want dan kunnen we heel veel veranderen. Je moet er maar per toeval achter komen of gericht op onderzoek gaan naar deze informatie.

Waarom komt dit niet groots op TV , de media ? Waarom is dit niet alom bekend, waarom wordt het niet onderwezen op school. We worden met allerlei kennis en onzin volgegooid maar deze essentiële informatie blijft een beetje toegedekt. Wie heeft hier baat bij dat het niet grootschalig een onderdeel is van ons leven op aarde?

Waarom is het niet een onderdeel voor kinderen op school? Nee, ze worden volgepompt met kennis van buitenaf, waarvan nog maar de vraag is of die wel echt waar is. Ze krijgen kennis uit dat ene geprogrammeerde spoor, die beperkte bandbreedte maar leren niet om de eigen kennis naar boven te halen. Te tappen uit het grote veld, wat een gigantische bibliotheek aan informatie is, die far, far beyond ons huidig denken gaat.

En die kennis over wie we zijn, wat we in ons mars hebben en dat er veel , heeeel veeel meer is dan we tot nu toe zien en open hebben in ons moet open.

OPEN YOUR MIND. OOGKLEPPEN AF, DREAM BIG

Kijk niet naar superhelden met super Powers in films maar wees die superheld. Wij kunnen zoveel meer.

Het is tijd dat dat weer zichtbaar wordt in ons.

Note: Er is al veel informatie te vinden hierover zowel in boeken, als ook op internet en mensen die erover vertellen, waardoor deze informatie in jou ook weer actief kan worden.

Ik kan sowieso al dit boek aanbevelen omdat het wetenschap en bewustzijn bij elkaar brengt.

Het is een beetje droge materie met alle onderzoeken en bewijzen etc. maar de info is top.

Wil je je in de praktijk erin verdiepen wees dan welkom op 5 oktober bij deze ‘Communiceren met het gouden veld ‘dag. Deborah Campagna | Oorspronkelijk Bewustzijn

Heb je interesse maar die dag komt niet uit , laat het mij weten.

Ik wens je een fijne dag