Wie ben je achter het masker van je aardse Bestaan

Wie ben je achter het masker van je aardse Bestaan

Wie ben je achter het masker van je aardse bestaan?Achter de laag van je persoonlijke verhaal, het leven wat je leid of lijd? De constructies en kaders opgebouwd uit de programma’s van je lichaam, je DNA, voorouderlijke geschiedenis, opvoeding, aangeleerd gedrag, ervaringen, gedachten en gevoelens. Maar ook de diepere lagen die opgeslagen zijn in je onderbewuste en andere lagen van je bewustzijn. Een versplinterd bewustzijn, opgesplitst in allerlei verdiepingen. Uit elkaar gevallen als een kristallen spiegel die in miljoenen stukjes is gevallen en opnieuw geplakt is in de verkeerde volgorde met hier en daar ontbrekende delen.

Wie ben je als deze lagen van versplintering er niet zijn? Dat je weer een geheel bent?

Hoever reikt de identificatie met je  persoonlijkheid , met je persoonlijke verhaal en met alles wat dit verhaal heeft gevormd?

Wie ben je echt , voorbij deze gekaderde realiteit, die wellicht niet is wat het lijkt maar slechts een vervorming is van wat echt is?

Om hierachter te komen moeten we voorbij deze kaders gaan kijken, voorbij de gekaderde persoonlijkheid, voorbij de gekaderde perceptie van de werkelijkheid. Voelend kijken met de ogen van het hart, voorbij de zintuiglijke waarnemingen. Om vervolgens los te laten wat het niet is, maar denken te zijn.

Dan openen zich de poorten naar ons Ware Zelf.