Arcturiaanse doorzet over communicatie met andere beschavingen ✨ Oorspronkelijk mannelijk/Oorspronkelijk vrouwelijk-Terug naar je kern✨

Arcturiaanse doorzet over communicatie met andere beschavingen ✨ Oorspronkelijk mannelijk/Oorspronkelijk vrouwelijk-Terug naar je kern✨

Thema’s van deze nieuwsbrief

  • Arcturiaanse doorzet van informatie ( video)
  • In de stilte van het hart dagen- De shift naar een andere bandbreedte
  • Themadagen: Oorspronkelijk mannelijk/ Oorspronkelijk vrouwelijk
  • Bewustzijnsochtenden- Landen in je hart
  • The mountain between us – artikel

Lieve allemaal

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik een nieuwsbrief heb verstuurd. De reden is dat ik een ongeluk heb gehad in januari waardoor ik thuis kwam te zitten met een gebroken enkel. Een ogenschijnlijk klein iets maar met veel impact.

Ik heb dan ook van die maanden gebruik gemaakt om naar binnen te keren.

Doordat ik letterlijk niet meer de wegen kon lopen die ik normaal zou lopen heeft er op een dieper niveau een ontmanteling van mijn personlijkheidslagen plaatsgevonden en is er een Re-connection met mijn kern ontstaan,waardoor ik nu toegang heb tot mijn grote kosmische innerlijke bibliotheek. Ik heb een complete shift kunnen maken en heb toegang tot wie ik wezenlijk ben en de informatie die ik in mij draag en mee heb genomen vanuit thuis. Elke dag dient zich informatie van binnenuit aan.

Ik ben nu stap voor stap aan het kijken en voelen hoe zich dit verder gaat ontvouwen in mij en hoe ik deze informatie vorm geef. Ik weet dat ik ook zeker het een en ander zal delen, en niet om mij maar om de herrinneringen aan wie we daadwerkelijk zijn terug te brengen hier op aarde. En dit is ook een uitnodiging aan ons allemaal om die herinneringen in ons naar boven te halen en het erfgoed van wie we zijn, de Vol-Ledigheid van ons Zelf en van de oorspronkelijke werelden, terug te brengen in de herinneringen van de Mensheid. Zodat al die onderdelen van de grote puzzel, alle klankkleuren, toonhoogtes en frequenties weer aanspringen in het aardse veld.

In dit kader organiseer ik ook diverse samenkomsten en andere uitingsvormen om ‘The legacy of the lost worlds’ , het erfgoed van wie we zijn ,  weer terug te brengen op aarde.

‘The legacy of the lost worlds’ is ook de titel van iets wat nog komen gaat. Hoe en wat precies weet ik nog niet.  In ieder geval heb ik al een domeinnaam vastgelegd.

Ook al heb ik fysiek stil gezeten, heb ik ook weer niet stilgezeten en heb ik in die maanden ook thuis met mensen samengewerkt waarin we diverse onderwerpen diepgaand zijn gaan onderzoeken.

Hieronder een paar thema’s en vormen die we hebben onderzocht en die nog gaan komen de komende maanden

Wees welkom om aan te sluiten bij de samenkomsten

Arcturiaanse communicatie

Hieronder deel ik een video die ik opgenomen heb. Het is een arcturiaanse doorzet over communicatie in het veld en communicatie met andere beschavingen en wat er hierin nodig is. In deze transmissie wordt heel veel informatie gedeeld, in woord, klank, beeld en andere frequenties. Deze doorzet ontstond tijdens een samenkomst waarin er  spontaan contact ontstond met een voertuig en er vervolgens een communicatie heeft plaatsgevonden waarin heel veel informatie over en weer gedeeld is. Een deel van deze communicatie die ik in glyphs en woord heb geschreven deel ik in deze video. Die informatie voelt als zeer belangrijk en essentieel om gedeeld te worden. Vandaar dat ik ook de beweging heb gemaakt om het via video te delen.

Hieronder de link naar de video en mijn Youtube kanaal

Samenkomst :

In de stilte van het hart- Bewegen naar een andere hersengolfstaat- De shift naar een andere bandbreedte

Zoals in de arcturiaanse doorzet gedeeld is,  is het nodig dat de mens naar een andere bandbreedte verschuift,  uit de mind naar het hart. Er is namelijk continu communicatie in het veld maar deze wordt niet gehoord omdat de mensheid te druk is in het hoofd. De mens moet naar de stilte toe en naar een andere taal schuiven.  Dat alle radiostations van de mind op 0 gezet worden en het station van het hart op 100% ontvangst staat

Re-connection in JeZelf
In dit kader organiseer ik  dagen waarin we aan de slag gaan met de beweging om naar een andere bandbreedte in onszelf,  te schuiven. Om in een hele diepe ontspanning te komen en vandaaruit te schuiven naar een andere bandbreedte, een andere radiogolflengte, van waaruit het contact opgestart kan worden.  Dit heeft allemaal te maken met onze hersengolven/ activiteit. Om in een ander bewustzijnsstaat of bandbreedte te komen is het nodig om naar een andere hersengolffrequentie te verschuiven. Van Bèta naar theta naar delta hersengolfstaat. Er moeten nieuwe paden gelegd woorden , andere circuits in ons geopend worden

Tijdens deze samenkomsten gaan we stap voor stap in diepe ontspanning naar een diepe stilte in ons om naar een andere hersengolfstaat te bewegen. Omdat dit voor mij ook een vrij nieuwe beweging is zal zich dit in de komende tijd verder uitkristalliseren wat hiervoor nodig is.

Voel je er resonantie mee en wil je dit in jezelf onderzoeken?

Wees welkom

Datum en tijd: donderdag 23 mei 10:30 – 13:00/13:30

vrijdag 31 mei en vrijdag 7 juni 13:30-16:30

( napraten of in stilte met thee)

Locatie: Rotterdam / Nesselande in Studio Yes Welness

Kosten: 30 euro per keer 

Aanmelden:  graag via de contact pagina

Themadagen

Oorspronkelijk mannelijk / Oorspronkelijk vrouwelijk

Terug naar je kern

Open up your inner galaxy

Eindelijk is het zover. Al 3 jaar voel ik deze beweging en nu is het moment daar. Met veel vreugde kondig ik dan ook deze samenkomsten in samenwerking met Jacqueline Hanselman aan. 🙂. Beiden hebben we veel onderzoek gedaan aangaande dit onderwerp en nu bundelen we onze krachten om dit onderwerp te belichten.

Er is veel scheef in het mannelijke en vrouwelijke aardse veld. Hier op aarde hebben we te maken met de gepolariseerde vorm van man, vrouw, onze aardse mannelijke en vrouwelijke lichamen met alle programma’s, kaders, ideeën, polarisaties, verstoringen, trauma’s en andere thema’s rondom dit onderwerp.

Maar wat is mannelijk vrouwelijk oorspronkelijk gezien.

Het zijn Pure krachtvelden die oorspronkelijk samenwerken.

Onze kern in uit elkaar gevallen in mannelijk en vrouwelijk

Maar wat als mannelijk en vrouwelijk weer echt samenkomt?

Wij (Jacqueline en Deborah) bundelen onze krachten in dit onderwerp. Graag willen wij dit grootse onderwerp van diverse kanten belichten en ontmantelen, om de oorspronkelijke frequenties van het mannelijke/vrouwelijke veld ruimte te geven en binnen te laten komen in deze aardse realiteit.

Voor meer inhoudelijke informatie bezoek de website. Helemaal onderaan de homepage vind je het event

Deborah Campagna | Oorspronkelijk Bewustzijn

Voel je dat je graag aanwezig wilt zijn meld je dan aan via mail

Data en tijden:

Donderdag 2 , 16 mei 10:30-16:00

Zaterdag 25 mei 10:30-16:00
Kosten: 35 euro per keer

Locatie: Rotterdam

Aanmelden:  graag via een reply op deze mail of via de contactpagina op de website

Bewustzijnsochtenden- Landen in je hart

In diepe verbinding met jezelf en met elkaar zijn, delen, bekrachtigingen en andere bewustzijnsoefeningen doen en in diepe stiltes in contact zijn met het gouden levensveld.

Voor wie het fijn vindt faciliteer ik op regelmatige basis bewustzijnsochtenden waarbij we aan de slag gaan met diverse thema’s aangaande ons bewustzijn. Een moment helemaal voor jezelf en in verbinding met gelijkgestemden en het gouden levensveld. Een moment in je week om je te resetten, op te schonen, op te laden en je wezenlijke zijn te bekrachtigen. Je eigen oorspronkelijke trillingen te versterken en alles wat er niet toe doet te doorzien en los te laten.
Tijdens deze ochtenden zullen gesprek, bewustzijnsoefeningen en diepe stiltes elkaar afwisselen

De eerstvolgende dagen zijn:

Data en tijden:

Dinsdag  30 april  10:00-12:00

Kosten: 20 euro per keer

Vrijdag 17 mei 10:00-13:00
Kosten: 25 euro per keer

Locatie: Rotterdam

Aanmelden: graag via de contact pagina

The mountain between us

Ook heb ik de laatste tijd diverse teksten geschreven over Vrede, waaronder een tekst die gaat over de verstoringen tussen mensen. Dat is iets wat mij erg aan het hart gaat en te zien, te voelen en ervaren wat er allemaal tussen mensen gebeurt.  Dat er verstoringen tussen gezet worden. Ook zeker tussen mensen die met bewustzijn bezig zijn. En juist daar zou je het niet verwachten. Omdat dit een thema is wat mij zeer aan het hart gaat en ik vanuit wie ik ben,  weet hoe belangrijk het is ook voor het kosmisch contact om deze verstoringen eruit te halen,  heb ik dit artikel geschreven. Hierin deel ik ook een personlijk verhaal over de illusie van de verstoringen. Ik heb deze illusie kunnen doorzien en hoe deze velden tussen mensen liggen zodat er geen samenkracht kan ontstaan.

Hoe mooi zou het zijn dat we in samenzijn met elkaar in welke vorm dan ook en geen verstoringen toelaten, wetende dat die verstoringen ingezet worden om de samenkracht te verstoren. Wat voor een power komt er dan vrij.

In het kader van wie ik ten diepste ben en wat ik hier kom doen en het openen van open contact met andere beschavingen deel ik ook deze informatie. Deze tekst is vanuit meerdere lagen geschreven om alle (taal)frequenties die ik op dat moment voelde doorgang te geven

The mountain between us Deborah Campagna | The mountain between us

Diepgaande opschoon-,ontstoring en uitlijn sessies

Loop je ergens in vast? Wil je beweging brengen in één of meerdere situaties/ thema’s in je leven? Voel je dat er velden/ energieën zijn die je blokkeren en dempen? Voel je dat het tijd is voor een nieuwe stap in je leven maar je weet nog niet hoe of je voelt dat er iets is wat je nog tegenhoudt? Heb je wellicht fysieke, mentale of emotionele klachten waar je dieper naar wilt kijken? Of wil je je wezen krachtiger door laten komen?

Wees dan welkom voor een individuele sessie

Deborah Campagna | Individuele Sessies

Het is een lange nieuwsbrief geworden en ik zou zo nog verder kunnen delen😉, maar de essentie voor nu heb ik gedeeld. Dank je voor het lezen en wie weet ontmoet ik je ergens

Hartelijke groet

Deborah