Individuele Sessie

Diepgaande opschoon-, ontstoring- en uitlijnsessies

 

Loop je ergens in vast? Wil je beweging brengen in één of meerdere situaties/ thema’s in je leven? Voel je dat er velden/ energieën zijn die je blokkeren en dempen? Voel je dat het tijd is voor een nieuwe stap in je leven maar je weet nog niet hoe of je voelt dat er iets is wat je nog tegenhoudt? Heb je wellicht fysieke, mentale of emotionele klachten waar je dieper naar wilt kijken? Of wil je je wezen krachtiger door laten komen?

 

Dan zijn deze sessies misschien iets voor jou.

 

In ons lichaam en geest zitten verstoringen in de vorm van fysieke, mentale, emotionele klachten, parasitaire besmetting en bezetting door niet welwillende krachten. Pijn, trauma, gebrek aan verbinding, blokkades/dempingen, versnippering , gebrek aan focus en slagkracht enz. Allemaal velden en energieën die ons beletten dieper in contact te komen met ons wezen en hetgeen waarvoor we hier zijn.

 

Tijdens deze sessies gaan we samen vanuit de verbinding met ons wezen de verstoringen, dempingen, vervormingen opsporen en ontstoren.

 

Openen van innerlijke portalen

Oude patronen, programma’s, invoegingen/inserties komen aan het licht. Parasitaire besmettingen en bezettingen worden gedetecteerd en verwijderd. Je hele systeem, zowel je aardse lichaam alsook de diepere lagen voorbij ons aardse denken worden opgeschoond. Vervormingen worden omgevormd en oorspronkelijke gevoelsvelden weer teruggehaald. Hierdoor komen je oorspronkelijke codes weer tot je beschikking. Velden worden geopend, verbindingen hersteld. Alles wordt uitgelijnd. Hierdoor kunnen innerlijke portalen zich openen en kom je meer in contact met wie je in wezen bent en kan de levenskracht en het levensveld krachtig door je heen stromen.

 

Begeleiding

Vanuit mijn kern kijk ik mee in de door jouw aangedragen thema’s en zet ik diverse technieken vanuit mijn arcturiaanse oorsprong via klank, aanraking, lichtcode taal en krachtige energetische transmissies in om beweging te krijgen in de opgeslagen en vastgelopen informatievelden.

 

Voordelen van een individuele sessie

  • Inzicht in je processen
  • Verdieping in bewustzijn
  • Neutraliseren van verstorende energieën
  • Heractiveren van je innerlijke krachtvelden
  • Opschonen van je energie
  • Verwijderen van parasitaire energievelden
  • Openen van innerlijke poorten
  • Individuele en persoonlijke aandacht
  • Praktische tools om toe te passen in je dagelijkse leven

 

Hoe verloopt een consult?

Elk consult is anders omdat elk individu en elke situatie anders is. In ieder geval bestaat een consult uit diepgaande gesprekken over de situatie van de cliënt. Tijdens het gesprek kijk ik gelijk mee in de energievelden en werk ik al via klank, woord/taal, lichtcodetaal en energietransmissies met mijn handen in het veld. Soms ligt de cliënt op een massagebank of zittend op een stoel. Daarnaast geef ik specifieke meditatie, waarneming en bekrachtigingstechnieken mee aan de cliënt.

 

Een consult duurt gemiddeld 1,5/2 uur

 

Frequentie

 Dat verschilt per persoon. Soms heeft iemand na één consult al voldoende input om verder te kunnen en soms zijn er meerdere sessies nodig.

 

Kosten

90Euro

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak klik hier.